Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Karaj besamelmártással recept

Karaj besamelmártással recept

A Karaj besamelmártással hozzávalói:
1 kg kicsontozott karaj
6 dkg vaj
4 dkg liszt
2 db tojássárgája
3 dl tej
15 dkg reszelt sajt
0,2 dkg öröltbors
10 dkg zsir
5 dkg vaj
kis szerecsendió



A Karaj besamelmártással elkészítési módja:
A karajt besózzuk és füszerezzük egyben megsütjük majd kihülés után vékony szeletekre vágjuk,a tejből vajból lisztből besamelmártást készitünk, tojássárgával 10 dkg sajttal megszorjuk,töröttborssal jól elkavarjuk,a hússzeleteket gazdagon bekenjük a mártással,és egymásmellé rakjuk eredeti formára. A megmaradt mártást ráöntjük,és a reszelt sajtot is rászorjuk. A vajat apródarabokra vágva megszorjuk és forró sütőben szép pirosra sütjük és tálaljuk


Kategória: Húsételek receptjei


A karaj besamelmártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook