Karácsony (beszélgetés)
Imádom:)))
Ahogy földet érnek az első hópihék, nálam/bennem karácsonyi hangulat van.
Ennek ellenére nem díszítjük előbb a lakást, mint Dec 1.,nem készítek ezernyi tervet.
Évek óta a gyerekeim kedvenc/vagy kért ételeit készítem.
Egyszerűen, ilyenkor éled bennem a kisgyermek, karácsony várás, a kis családi együttlét.
Jobbulást anyudnak:)
Nem kell nagy felhajtás,,pár fenyőág,,valami egyszerű étel amit szerettek,,kis süti,,aztán szép nyugalomban üljetek össze,,beszélgessetek,,nézzetek valami kis vidám filmet.
Ha nem is lesz felhőtlen ,,lehet kellemes,,anyudnak is jó lesz.
Valahogy még nincs karácsonyi hangulatom .
Még nem várom .😊🥀
Sziasztok!
Már most vettem megint egy-két dolgot ami már adventkor felkerülhet díszként a lakásba. Vettem két ablakdíszt: egy Télapósat és egy karácsonyfásat; vettem angyalkákat, de még veszek, nagyon szeretem őket. :D A párom vett nekem egy angyalkás izzósort, amit már fel is tettem az egyik tükörhöz és esténként használom is. Nagyon jól néz ki, kellemes halvány fénye van.
Imádom a kézzel készült dolgokat, mindenkinek az ajándékába szoktam csampészni vmi. sk. apróságot. Ahonnan sok ötletet merítettem már:
Csodálatos ünnep, nagyon szeretem magam is. Remek hagyományokat alakítottunk ki az évek során, finomakat sütünk, főzünk, díszítjük a házat, rendje van mindennek.
Nemsokára meg kell köttetni az adventi koszorút, a szaloncukrokat már megrendeltük.
Ezért írtam,hogy ne kérdezgesd,hanem MONDD meg neki,hogy a kedvedért legyen szíves gondolja át..stb,amit írtam,és majd mittudomén 2 hét múlva,egy hétvégi,ráérős ebédkor vagy vacsorakor visszatértek rá,és várod,hogy meslje ela gondolatait,élményeit,ami a karácsoynyhoz kapcsolódik.
Persze ha erre sem hajlandó..akkor..sz.r van a palacsintában-és nem a karácsonyban,hanem egyébként.
De inkább remélem,hogy sikerülni fog:)
szép karácsoynt kívánok:)
csodás,hogy végre te is megélheted az igazi ünnepet.
Bejgliket bele lehet tolni pl.-szerintem az jobb is állottan,mint frissen,meg valami húspörkölt-félét,brassóit,iylen apróhúsos-szószos dolgot.
Nekem is kicsi a fagyasztóm,gyümölcslés és tejesdobozokba teszem a dolgokat(te a pörköltfélét teheted bele),úgy minden helyet ki lehet használni,mert hézag nélkül egymás mellé lehet tenni őket.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?