Karácsony 2010 (beszélgetés)
Még soha nem mertem belevágni a szaloncukor készítésbe!!
Éppen csak annyit veszek,amit a fára felteszünk,nem nagyon esszük meg,el szoktam osztogatni:))
Csak díszítés miatt,mert a karácsonyfáról nem hiányozhat,szerintem:))
Még sose csináltam, de idén nagyon szeretnék. A marcipános az abszolút befutó nálam és itt az le van írva, hogy azt hogy kell csinálni.
Itt a recept:
Jó reggelt!
Én is várom és szeretem a karácsonyt,minden évben egy varázslat.Nagyon szeretem a készülődést.
Az ünnepi menünkhöz ,a halászlé a pulyka sült és a töltött káposzta valamint a rántott,hal elengedhetetlen.
Már december elején karácsonyi hangultba öltöztetem a lakásunkat kívül belül.
Az üzletek karácsonyi hangulata is kedvenceim közé tartozik.Szívesen járok ilyenkor vásárolni.
Szia!
Végül is mit akartok, kevesebb mint 2 hónap és itt a karácsony!! :) :) :) :) :) :)
Nagyon gyorsan elfog menni az idő! :)
Sziasztok!Csatlakozom a karácsonyt várókhoz:))
Tegnap elmentem a Pen.ybe,nem csak mikulások vannak,szaloncukor is ,de hegyekben!!!
Szép reggelt mindenkinek!
Ma csokis tetejű mákost fogok sütni :-)
Én is nagyon szeretem a karácsonyt úgyhogy már hárman vagyunk akik imádjuk :-)
Sziasztok!
Rendben, imádjuk együtt, alig várom hogy karácsony legyen!!! És legyen szép nagy fánk :) :)
Szió!
Nincs igazad, mert én is imádom a karácsonyt!!!! :) :) :)
nekem egyik nagy kedvencem a kis mézes figurák!egész évben megenném, de csak karácsonykor sütünk!ez tradíció!ja, meg a borleves!
Nálatok van ilyen?amit mindig megennétek, de csak egyszer csináltok egy évben?
Nálunk az oviban is volt Adventi vásár,az udvar ki volt világítva,szólt halkan a karácsonyi zene, sütötték a gesztenyét,és adtak zsíros kenyeret teával és forralt bort:-) Rég láttam ilyen szépet.:-)
Mi is vettünk kis koszorút,fenyő díszt,és egy szép rózsaszín keretes szalvéta képet amin havas táj van,kiakasztottuk lányom szobájába,egész évben kint van.Illik a szobához.:-)
Sziasztok!Nálunk a gyerekeknek a suliban karácsonyi vásár szokott lenni.
Tavaly is sok mindent készítettünk és a szülők is adakozóak voltak,így szép összeg befolyt a sulinak!
Szalmaszálakból inkább kemény papírra szoktak "képeket" varázsolni. papírragasztóval akár egy téli tájképet is tudsz a papírra ragasztani szalmából.
Vagy csinálsz Betlehemet, az alja már megvan. :) :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- A Ti 2010-s naptáratokban a karácsony 51. avagy az 52. hétre esett? Fontos!