Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kapros zöldségsaláta recept

Kapros zöldségsaláta recept

A Kapros zöldségsaláta hozzávalói:
75 dkg vegyes zöldség: sárga-, fehérrépa, zeller, karalábé
1 csokor újhagyma, vagy egy szál póréhagyma
2 dl tejföl
2 csokor friss kapor
törött bors, só


A Kapros zöldségsaláta elkészítési módja:
A zöldségeket nagyjából egyforma kis részekre darabolom, majd enyhén sós vízben néhány percig főzöm. Inkább ropogós, mint puha legyen. Leszűröm, hagyom kihűlni. A hagymát felkarikázom. A tejfölbe keverem a finomra vágott kaprot, sóval, borssal fűszerezem. Hozzáadom a zöldségeket, jól összeforgatom, s lefedve néhány órán keresztül hűtöm.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kapros zöldségsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook