Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kapros uborkaleves recept

Kapros uborkaleves recept

A Kapros uborkaleves hozzávalói:
Hozzávalók:

3 dl tej
2 dl natúr joghurt
1 kígyóuborka
kapor

bors


A Kapros uborkaleves elkészítési módja:
Az uborkát reszeld le tökreszelőn, és keverd össze a joghurttal, valamint a tejjel. Sózd, borsozd ízlésed szerint, és a frissen vágott kaprot is keverd hozzá. Tedd hűtőbe, és legalább egy órát hagyd állni, mielőtt tálalnád.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kapros uborkaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook