Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Kapros sajtos sós palacsinta recept

Kapros sajtos sós palacsinta recept

A Kapros sajtos sós palacsinta hozzávalói:
3 dl tej
3 dl víz
15 dkg parmezán sajt
40 dkg liszt
4 tojás
1 dl étolaj
kis cukor
só ízlés szerint
fél csomag sütőpor
pár szál kapor (vagy szárított is jó)
olaj a sütéshez

tejföl, reszelt trappista sajt a tálaláshoz


Kapros sajtos sós palacsinta

A Kapros sajtos sós palacsinta elkészítési módja:
Egy tálban habverő segítségével kikeverjük a sós palacsintatésztát míg szép sima lesz. A kemény reszelt sajtot is keverjük a tésztaalapba, majd az apróra vágott kaporral és az étolajjal egészítsük ki, és még egyszer alaposan dolgozzuk össze. Olajozott palacsintasütőben a sajtos palacsinta mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Melegen, tejföllel, vagy reszelt sajttal megszórva tálaljuk, de üresen is nagyon finom.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kapros sajtos sós palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook