Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kapros kukorica recept

Kapros kukorica recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Kapros kukorica hozzávalói:
40 dkg kukorica (konzerv)
10 dkg reszelt sajt
3 dl kefir
2 db tojássárgája
2 dkg margarin
2 ek. ketchup
1 csokor kapor
patikasó


A Kapros kukorica elkészítési módja:
A kefirt a tojássárgákkal, ketchuppal és kevés sóval simára kevertem. Egy kikent tűzálló tálba egy sor kukoricát rétegeztem, megszórtam vágott kaporral, ráöntöttem a fűszeres kefir felét és reszelt sajtot szórtam rá. A rétegezést addig folytattam, amíg a hozzávalók elfogytak. A tetejét meghintettem sajttal és 190 C fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütöttem.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Egytálételek receptjei


A kapros kukorica elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook