Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Kapros- juhtúrós nokedli recept

Kapros- juhtúrós nokedli recept

A Kapros- juhtúrós nokedli hozzávalói:
3 db tojás
10 dkg juhtúró
1 evőkanál só
fél csokor kapor
30 dkg liszt
1 evőkanál vaj


A Kapros- juhtúrós nokedli elkészítési módja:
A felvert tojásokhoz krumplinyomón áttörjük a juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgozzuk a liszttel, és kevés vízzel szokásos sűrűségűre galuskatésztát készítünk. Lobogó sós vízben a nokedli szaggató segítségével kiszaggatva kifőzzük, leszűrjük, és vajon átforrósítjuk. köretként vagy főételekhez tálaljuk.

Sajttal megszórva még istenibb!


Kategória: Tésztafélék receptjei


A kapros- juhtúrós nokedli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook