Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kapros-fokhagymás tarjasült recept

Kapros-fokhagymás tarjasült recept

A Kapros-fokhagymás tarjasült hozzávalói:
8 szelet tarja
1 csokor petrezselyem
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
1 kg burgonya

olaj


A Kapros-fokhagymás tarjasült elkészítési módja:
A kaprot és a petrezselymet apróra vágjuk, a fokhagymagerezdeket összezúzzuk. A kaporral, petrezselyemmel, fokhagymával és sóval megfűszerezett tarjaszeleteket tepsibe tesszük. A meghámozott és négy részre vágott burgonyát a hús tetejére halmozzuk, olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk rá, majd alufóliával letakarjuk a tepsit. Amikor a hús puhára párolódott, levesszük a fóliát, és az egész ételt pirosra sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kapros-fokhagymás tarjasült elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook