Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kapott már valaki mobilt vagy más ajándékot azért, mert regisztrált az Xpangon? fórum

Kapott már valaki mobilt vagy más ajándékot azért, mert regisztrált az Xpangon? (tudásbázis)

1 2
2007. márc. 30. 21:54
szerintem átverés! Én is kaptam de nem regiztem, nem hiszek a mesékben!
2007. márc. 26. 23:57
Én is kaptam ma egy ilyen e-mailt,és még nem dönzöttem el hogy mit csináljak.Majd késöbb ide kukkantok és akkor mjd megátom:)!
2007. márc. 26. 23:03

Istenem!

Hogy mennyi helyre eljutott ez a xpangos h*lyeség!

Tessék már okosan gondolkodni! Ügyes reklámfogás. Olvastam valahol, ahol levezették, hogy az oldal statisztikáját akarták vele növelni, mert a háttérben valami üzleti célja volt vele a tulajnak. Már nem emlékszem pontosan, de a cél a látogatottság növelése volt.

És igaz, hogy osztottak ki ajándékot, de a kisbetűs feltételek között sok olyan elvárás szerepel amit csak nagy meló árán lehet megcsinálni. pl.: x ember regisztáljon a te kódoddal, aztán bekerülsz egy kalapba és aztán sorsolással döntenek, hogy kié legyen 1!!! darab.

Szal', felesleges hülyeség, csak figyelmesen kell olvasni.

2007. márc. 26. 22:05
egyértelmű átverés, semmit nem osztogatnak ingyen...
2007. márc. 26. 20:00

Már több ismerősömtől kaptam olyan emailt, hogy regisztráljak az xpangon, és ha ezután továbbküldöm ismerőseimnek a levelet választhatok érte egy ajándékot. Bár nem nagyon hiszek a dologba, mégis regisztráltam, és továbbküldem én is.

Azóta pár ismerősöm vissza is írt, hogy hogy lehet, hogy én még hiszek a mesébe.

Mi a véleményetek a dologról?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook