Kapott már valaki mobilt vagy más ajándékot azért, mert regisztrált az Xpangon? (tudásbázis)
Istenem!
Hogy mennyi helyre eljutott ez a xpangos h*lyeség!
Tessék már okosan gondolkodni! Ügyes reklámfogás. Olvastam valahol, ahol levezették, hogy az oldal statisztikáját akarták vele növelni, mert a háttérben valami üzleti célja volt vele a tulajnak. Már nem emlékszem pontosan, de a cél a látogatottság növelése volt.
És igaz, hogy osztottak ki ajándékot, de a kisbetűs feltételek között sok olyan elvárás szerepel amit csak nagy meló árán lehet megcsinálni. pl.: x ember regisztáljon a te kódoddal, aztán bekerülsz egy kalapba és aztán sorsolással döntenek, hogy kié legyen 1!!! darab.
Szal', felesleges hülyeség, csak figyelmesen kell olvasni.
Már több ismerősömtől kaptam olyan emailt, hogy regisztráljak az xpangon, és ha ezután továbbküldöm ismerőseimnek a levelet választhatok érte egy ajándékot. Bár nem nagyon hiszek a dologba, mégis regisztráltam, és továbbküldem én is.
Azóta pár ismerősöm vissza is írt, hogy hogy lehet, hogy én még hiszek a mesébe.
Mi a véleményetek a dologról?
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?