Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Káposztatorta recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Káposztatorta hozzávalói:
50 dkg fejes káposzta
2 db tojás
2 dl natúr joghurt
1 tk. szódabikarbóna
1 db nagyobb vöröshagyma
15 dkg liszt
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, petrezselyemlevél


Káposztatorta 1.Káposztatorta 2.


A Káposztatorta elkészítési módja:
A káposztát és a hagymát vékonyan felszeleteltem. Ezután egy nagyobb tálban habverővel a tojásokat összekevertem a joghurttal, a liszttel és a szódabikarbónával. Hozzáadtam a felszeletelt káposztát és a hagymát, fűszereztem, majd alaposan összekevertem. Ezt követően egy teflonos tortaformába öntöttem, amit előtte egy picit kiolajoztam, egyenletesen elsimítottam, majd 190 C fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt készre sütöttem.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A káposztatorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook