Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Káposztás-sajtos csiga recept

Káposztás-sajtos csiga recept

Elkészítési idő 80 perc

A Káposztás-sajtos csiga hozzávalói:
1 cs. friss leveles tészta
30 dkg fejes káposzta
2 ek. cukor
2 ek. étolaj
2 ek. olvasztott vaj
3 ek. tejföl
3 dkg reszelt sajt
patikasó, őrölt bors


Káposztás-sajtos csiga

A Káposztás-sajtos csiga elkészítési módja:
Először a káposztát felszeleteltem (lehet reszelni is), majd az étolajon a cukorral, a fűszerekkel közepesen barnára pirítottam. A leveles tésztát kitekertem a sütőpapíron. Megkentem a tejföllel, egyenletesen rászórtam a kihűlt káposztát. Ezután a tésztát feltekertem és vékonyan bevajaztam. Éles késsel 2-3 cm-es szeletekre vágtam, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tettem. A tetejét megszórtam a sajttal. 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütöttem.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A káposztás-sajtos csiga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook