Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Káposztás pogácsa recept

Káposztás pogácsa recept

Elkészítési idő 90 perc

A Káposztás pogácsa hozzávalói:
60 dkg liszt
3 dkg eleszto
2 tojassarga
so ,bors
3 deci tej
30 dkg piritott kaposzta.


A Káposztás pogácsa elkészítési módja:
Az elesztot keves tejben megkelesztjuk es a tobbi anyagokkal egyutt tesztat gyurunk es hutoszekrenybe tesszuk. A kaposztat finomra vagjuk, besozzuk, majd kinyomkodjuk, zsiron megpiritjuk majd kihutjuk.A tesztat kinyujtjuk, a kaposzta felet egyenletesen rateritjuk,es harom retegesen osszehajtjuk, kinyujtjuk es negy retegesen osszehajtjuk.Ujbol huttobe tesszuk,fel ora mulva kinyujtjuk es a kaposzta masik felet rateritjuk es megismeteljuk az elozo nyujtogatast es hajtogatast.Fel ora pihentetes utan kinyujtjuk es pogacsa szaggatoval kiszaggatjuk es zsirozott lisztezett tepsibe rakjuk , a tetejet kessel bekockazzuk megkenjuk tojassal megkelesztjuk es kisutjuk.

Frissen ,melegen kinaljuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A káposztás pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook