Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Káposztás pogácsa recept

Káposztás pogácsa recept

Elkészítési idő 90 perc

A Káposztás pogácsa hozzávalói:
60 dkg liszt, 3 dkg eleszto, 2 tojassarga, so ,bors, 3 deci tej, 30 dkg piritott kaposzta.


A Káposztás pogácsa elkészítési módja:
Az elesztot keves tejben megkelesztjuk es a tobbi anyagokkal egyutt tesztat gyurunk es hutoszekrenybe tesszuk. A kaposztat finomra vagjuk, besozzuk, majd kinyomkodjuk, zsiron megpiritjuk majd kihutjuk.A tesztat kinyujtjuk, a kaposzta felet egyenletesen rateritjuk,es harom retegesen osszehajtjuk, kinyujtjuk es negy retegesen osszehajtjuk.Ujbol huttobe tesszuk,fel ora mulva kinyujtjuk es a kaposzta masik felet rateritjuk es megismeteljuk az elozo nyujtogatast es hajtogatast.Fel ora pihentetes utan kinyujtjuk es pogacsa szaggatoval kiszaggatjuk es zsirozott lisztezett tepsibe rakjuk , a tetejet kessel bekockazzuk megkenjuk tojassal megkelesztjuk es kisutjuk.

Frissen ,melegen kinaljuk.

Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei

A receptet beküldte: , 2006. aug. 28. 21:08

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook