Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Káposztás lángos (belegyúrva) recept

Káposztás lángos (belegyúrva) recept

Elkészítési idő 90 perc

A Káposztás lángos (belegyúrva) hozzávalói:
1 kisebb fej kaposzta
50 dkg liszt
2 dkg eleszto
4 kanal tejfol
tej
olaj
so


A Káposztás lángos (belegyúrva) elkészítési módja:
A kaposztat lereszeljuk, bo olajon megparoljuk. Az elesztot felfuttatjuk, hozzaadjuk a lisztet, a sot es oszzedolgozzuk. Annyi tejet adunk hozza, hogy retesteszta allagu legyen, majd belegyurjuk a paroltkaposztat. Legalabb fel orat allni hagyjuk meleg helyen, letakarva. Ugyanugy sutjuk mint az osszes tobbi langost.

Tetejere: sajt, tejfol vay "muzsgyé"(tejfolos fokhagymaontet) kerulhet.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A káposztás lángos (belegyúrva) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook