Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Káposztás csiga recept

Káposztás csiga recept

A Káposztás csiga hozzávalói:
1 csomag mélyhűtött leveles tészta,
1 kg fejes káposzta,
só,
bors,
2 evőkanál cukor,
2 evőkanál zsír, vagy olaj.


A Káposztás csiga elkészítési módja:
A leveles tésztát hagyom kiolvadni, majd egy deszkán téglalap alakúra (kb. 40 x 30 cm) sodrom. A káposztát lereszelem, sózom, 10 - 15 percig állni hagyom és kinyomkodom. A forró zsírban, megbarnítom a cukrot, hozzáadom a lereszelt káposztát és állandóan kevergetve barnára párolom. Rászórom a tésztára, majd a tésztát szorosan feltekerem. Éles késsel egy centis szeleteket vágok a tekercsből, majd kizsírozott tepsibe teszem. Forró sütőben megsütöm.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A káposztás csiga elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook