Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Káposztás bableves füstölt csülökkel recept

Káposztás bableves füstölt csülökkel recept

Elkészítési idő 90 perc

Kalória SOK !
Zsírtartalom SOK !
Szénhidráttartalom SOK !

A Káposztás bableves füstölt csülökkel hozzávalói:
Nem fogyókurázóknak való inyencség !!!!!
szárazbab
savanyúkáposzta
csülök (füstölt)
tejföl
só,bors,babérlevél,pirospaprika


A Káposztás bableves füstölt csülökkel elkészítési módja:
A beáztatott babot a beáztatott csülökkel odatesszük főzni egy nagy fazékocskába.Mielőtt puhára főnének hozzáadjuk az átmosott savanyúkáposztát . Izlés szerint fűszerezzük .Mikor minden puhára főtt készítünk egy vékony rántást , amibe belekeverjük a tejfölt .Felfőzzük és elkészült a szabolcsi betyároknak való eledel . Friss kenyérrel tálaljuk . JÓ ÉTVÁGYAT .


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A káposztás bableves füstölt csülökkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook