Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Káposzta leves füstölt virslivel recept

Káposzta leves füstölt virslivel recept

A Káposzta leves füstölt virslivel hozzávalói:
25 deka édes káposzta

4 szál répa

2 szál zöldség gyökér

1 darab zeller gumó

3 darab krumpli

1 nagyobb fej vöröshagyma

1 kávéskanál foghagyma por

1 kávéskanál szárított petrezselyem

2 darab babérlevél

2 evőkanál liszt

1 evőkanál piros őrölt paprika

1 evőkanál kurkuma por

ízlés szerint só, vegeta

4 szál füstölt virsli


Káposzta leves füstölt virslivel

A Káposzta leves füstölt virslivel elkészítési módja:
A hagymát megpucoljuk megmossuk és aprók kockákra vágjuk. Egy edénybe tesszük picit megsózzunk és 1 deci vizet ontunk rá. A többi zöldségeket szinten megpucoljuk megmossuk és apró kockákra vágjuk. A kockára vágott zöldségeket a hagymához adjuk megkeverjük, öntünk rá kis vizet és fedő alatt felig megspóroljuk. amikor megpuhultak a zöldségek hozzáadjuk a karikákra vágott virslit belessük a lisztel, kurkumával, piros paprikával és vizet öntünk rá. Tovább főzzük, közben sózzuk, vegetázuk ha megfőtt levesszük a tűzről és találjuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A káposzta leves füstölt virslivel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook