Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Jó reggelt. . .
Nyúzott vagyok, Zsömi még fél 12-kor evett még 60-at, így tegnap összesen 730 ml csúszott le örültem nagyon, viszont éjjel 2, 5 óránként kelt enni, ennek nem örültem annyira de így most megint jól állunk mennyiségileg, és hízik is szerencsére, két hét alatt 250 gr, az előtte lévő két hét alatt 100 gr-hoz képest ez is jó. Ma viszem oltatni szegénykémet.
Hajni Sanyi megy veled? Sziszi most nem tud jönni, lehet jó lenne együtt menni köztes idő 2 óra? :-D
Nekem is adnom kell neki húst, mert nem kell neki a tápszer. Este is megpróbáltuk, hátha... Utána készíthettem a tejpépet. Éhes lehetett, mert sokat megevett belőle.
Azt hittem a tápszer hőmérsékletével volt gond. Próbáltam hidegen, melegen, langyosan, de semmi.
Persze azért nem fogom feladni.
Amióta feljöttek apával a sétából, nincs semmi baj Leventével. Este jókedvű és mosolygós volt, és evett is rendesen. Lehet, tényleg a foga mocorog szegénykémnek:-S
Andi, akkor Zsömike jól belehúzott ma, nem szokott ennyit enni. Úgy néz ki, ha lassan is, de a helyére kerülnek a dolgok:-)))
Én vittem be törlőkendőt a kórházba, de nem voolt szükség rá, mert adtak. Timi, szerintem érdeklődd meg, mert nem mindig tudnak adni sajna.
Csirkés üveges kaját már én is adtam Levinek 5 hónapos kortól. Nem tudtam, h csak fél évesen lehet, de szerencsére nem lett semmi baja tőle. Azért mostantól ritkítom majd őket.
na puszi mindenkinek,
Zsömi ma 670 ml-t evett összesen, egész jó
A 4 hónaposat! Kicsit megkésve, de kiváltom a héten.
Tényleg ne vezess jogsi nélkül Nira! Sosem tudhatod, főleg ha Lizi is ott ül mögötted.
Jut eszembe megtaláltam a hippes kupont :D
Sajnos vannak olyan fogacskák amik nagyon megkínozzák szegényeket. Először féltem tőle, de aztán amikor láttam hogy nagyon szenved akkor adtam neki nurofen szirupot és hatásos is volt neki. A gélek amiket az ínyre kellett kenni nem igazán váltak be nekünk. Jah és ami a legjobb, dm-ben van 3 részes babafogkefe szett. Abból az első kettő ilyen buzogány szerű nagyon jó, tudja vele masszírozni és játéknak se rossz. A harmadik része az már a rendes sörtés fogkefe. Jah masszásra is vittük, lehet ott láttátok a szájában :D
Azt már mi is megkaptuk. 2db azt hiszem.
A dm-est még nem igényeltem.
a dm-es bababónusz csomag megérkezett már vkinek?
kaptam pelusmintát a libero klubtól :-)
Nekünk is sírdogálós napunk volt. Egész nap bohóckodtam vele. Már majdnem elaludt az öembe, amikor hívtam apát, hogy hozza a pihenőszéket. Majdnem összeestem. Még 2 percet nem bírtam volna ki Lizivel.
Ez az idő mindenkire kihat. Lehetne már jó idő.
szegény kis Levi, ki tudja mi fájt neki ennyira, annyira rossz, amikor tehetetlen az ember...
lázad, hőemelkedésed volt délután?
cidri hideg van... de azért egy órát levegőztünk...
Nira a tápszert fél-egy éves koráig nem lehet teljesen kiváltani, szóval ha kell neki ha nem, muszáj abból is ennie, de jó hír hogy vannak ízesítettek, szóval később azzal is próbálkozhatsz.
De elhiszem, hogy a gyümi jobban ízlik neki, hát nem buta gyerek, nekünk is jobban ízlene :-)
Én megírtam Szinna és a te adataidat is, max visszadobják...
A szurik úgy vannak, hogy két hónaposan kettő, három hónaposan egy, négy hónaposan megint kettő szuri...
Megjöttem én is! Egész délután nem volt netünk. Nagyon szeretnék levélkét, de Andi jelentem épp úgy mint a bohócoktól, a tévében való szerepléstől is lámpalázam van, úgyhogy én majd a háttérbe húzódok :D Luca szerepelhet, őt megmutatnám legszívesebben az egész világnak, sőt univerzumnak :)
Timi elküldenéd a számodat priviben nekem is? Köszi!
Nira, ha kell pár főzi ötlet akkor szívesen segítek. Ha nem fogadja el a tápszert akkor próbálj meg tejpépet adni neki legalább napi egyszer, az szinte ugyanaz mint a tápszer, csak nem híg, és sokkal több folyadékot próbálj a kaját mellé adni.