Kaposvári kismamák (beszélgetés)
A pocaklakó szerintem jobban viseli, mint én. Ma viszont nem mocorgott annyit.
Annyi történt, hogy pár órája görcsölgetek. Remélem, nincs baj...
Jajjj!
Össze ne törd magad!
Lehet, hogy még tisztulsz, és még mindig húzódik vissza a méhed az eredeti állapotába. Itt nem adnak a szülés után Ergam cseppeket a visszahúzódásra?
Érzéseknek? Szinte soha nem voltunk együtt. Amikor együtt voltunk szülés előtt, az is azért volt, hogy meglegyen már a kis Liza.
Tuti nehéz lesz az első pár alkalom. Neki rengeteg "barátnője, ribanca") volt és úgy érzem kevés leszek számára. Teljesen más vagyok, mint akik voltak neki és az elején közölte, hogy nem vagyok az esete, meg hogy kicsik a melleim (ami miatt gátlásos is vagyok). Persze most meg mondogatja, hogy neki jók, de látom rajta, hogy zavarja.
Andi mielőbbi gyógyulást!!! Remélem azóta már hatott az antibiotikum!
Mi jól vagyunk, várjuk a felső fogacskák kibújását.
Szia!
Hát nem igazán, de dolgozunk rajta, hogy elmúljon. :-)
Mi újság, hogy vagytok?
Most ért haza a fiam. :-)
Olyan imádni valóak, és jó gyerkőcök mindketten! Be sem lépett az ajtón, már mondta, hogy még 25 szót kell megtanulnia angolból. Van felelősségtudata, mit ne mondjak... :-)))
Édes lehet. :-)
El sem hiszed, milyen hamar ott fog állni melletted. Az én lányom is nemrég született, tisztán emlékszem a pillanatra. És az idén már 15 éves, és egészséges, és gyönyörű, meg okos is. És én egy cseppet sem vagyok elfogult... :-D
Köszi, aranyos vagy. :-)
Csak engem már annyiszor megtépázott ez a nagybetűs, hogy nehéz erősnek lennem. És úgy látszik, még mindig folytatja...
Azért majd igyekszem felülkerekedni a rossz dolgokon. :-)
Arra nem kell gondolni, hogy bármi gond lehet. Én végig idegeskedtem, sírtam a terhességem. Sokat veszekedtünk eleinte a párommal, az apjával és annak élettársával, aki egyszer nekem is jött. Aztán ott volt a vérzésem, ami miatt be kellett feküdnöm 35-36 hetes terhesen. Akkor nagyon padlón voltam. Igaz mindig bent volt Andris délelőtt és délután is és látogatási időn kívül is lementünk és sétáltunk. Sokat néztem bent filmet és msn-eztünk is, de nem tudtam lefoglalni magam, mert akkor is hiányzott. na meg ott volt annak a veszélye, hogy bármi baja lehet a kis Lizának, aki akkor még Dorina Kíra volt. :)
Szóval nem kell aggódni. Minden rendben lesz.
Ja. Olyan ijesztő ez a fájdalom...
Kikapcsolni? Jó lenne. Vagy meg kéne keresni magamon a delete gombot.
Nem lesz semmi baj, Rita, ne aggódj!
A kislányok egyébként is erősebbek még ilyenkor.
Én holnap megyek a Vargához, kíváncsi vagyok, legutóbb még teljesen zárt volt a méhszájam. De jelen pillanatban görcsölök... Sajnos nagyon sokat idegeskedek mostanában. Tegnap este 10-től éjfélig ültem a kádban és ittam egy pohár vörösbort, hátha lehiggadok. Aztán ma is folytatódott a rosszkedvem, és mostanra görcsölni kezdtem. De úgy rendesen... Kisugárzik a derekamba, és olyan, mintha nagyon meg akarna jönni. Ez lenne a jóslófájás? És ennyire?
Nem tudom mi lesz, hogy ki tudom-e hordani Noémit, meg hogy egyáltalán egészséges lesz-e ettől a sok idegtől... És a hangulatomon még ez az ocsmány idő sem segít.
Bocsánat, nem akarok senkire rosszkedved ragasztani. :-(