Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kapormártás fórum

Kapormártás (beszélgetős fórum)


14. Babi11
2010. dec. 5. 18:00
Imádom a kapormártást, na és a kaprot minden formájában.
2010. dec. 4. 19:13
Szép estét.
12. Fedo (válaszként erre: 11. - Csirike57)
2010. okt. 13. 06:56
a rántott csirke, kapormártás nélkül is finom :)
2010. okt. 13. 06:41
Általában mi a kapor mártást, rántással, tejfellel, kis cukorra, sóval, ecettel zsenge rántott csirkével fogyasztjuk. ♥ ♥ ♥
2010. szept. 4. 11:23
Nálam a kapros krumplifőzelék a nyerő. Babér levél helyett rakom bele. Valami fenséges, nyami DDD
2010. szept. 4. 09:56
Ételízesitős lében kicsit előfőzőm és tejfelel behabarom általában főthúshoz szoktam adni krumplival.
8. Hw44a (válaszként erre: 5. - D57f965cbe)
2009. jún. 17. 11:58
A kapor felét teszem bele, amikor felengedem. A többi kaprot viszont akkor, amikor levettem a tűzről. Akkor jobban kijön a kapor íze.
7. 7161d4c2ec (válaszként erre: 4. - Liza52)
2009. jún. 17. 11:58
Azt hogy csinálod? És mihez adod?Húsokhoz?
6. 7161d4c2ec (válaszként erre: 5. - D57f965cbe)
2009. jún. 17. 11:57
Na ez tök jó!És tejfölt vagy tejszínt nem szoktál bele tenni?
2009. jún. 17. 11:31

én erdélyi lévén a következőképpen készítem:

felmelegítem az olajat, beleteszek egy pici cukrot, karamelizálom.. akkor teszek egy kis lisztet..és egy világos rántást készítek, felengedem húslével, vagy vízzel.. s apróra végott kaprott teszek bele.. majd izlés szerint sót, egy pici ecetet..

4. liza52 (válaszként erre: 1. - 7161d4c2ec)
2009. jún. 17. 11:28
Én kapros almamártást szoktam csinálni,de ahhoz nem kell karamellizálni a cukrot.
3. 7161d4c2ec (válaszként erre: 2. - 2d9e3eac28)
2009. jún. 17. 11:25
Én is úgy szoktam, de a kolléganőm mesélte, hogy egyszer evett olyan kapormártást, amihez előszőr a cukrot karamellizálni kell, és nagyon-nagyon finom.De a recept többi részére nem emlékszik...:(
2009. jún. 17. 11:22
én besamell mártássosan szoktam csinálni, sőt, még egy kis fokhagymát is szoktam bele tenni
2009. jún. 17. 11:17
Ki ismeri annak a kapormártásnak a receptjét, amelyik úgy kezdődik, hogy a cukrot karamellizálni kell?Esetleg van ötletetek a folytatására?

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook