Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kapor mártás recept

Kapor mártás recept

Elkészítési idő 10 perc

A Kapor mártás hozzávalói:
1 ek liszt
1 ek olaj
1 kk szárított v friss kapor
1 dl tejföl
vegeta


A Kapor mártás elkészítési módja:
Az olajon a lisztet megfuttatjuk, ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel kb 2 dl. Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc) folyamatosan kevergetve. Tűzről levéve belekeverjük a tejfölt. Főtt húsok mellé ajánlom.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kapor mártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook