Kapcsolattartás-dilemma (beszélgetés)
Volt hasonló, egy 20 éves fiú lett nagy barátságban a lány testvérével, és annak kislányával/3 éves volt a kicsi/.
Eleinte találkoztak, mert ténylegesen a kicsi hiányolta.
Aztán ritkábban, majd 6-7 hónap után már nem.
Néha fészbukon megnézi a kicsit.:)
Nincs sajat csaladod, h mashoz szeretnel kotodni?
Jo lenne ha az uj eleted felepitesebe kezdenel bele, amit nem praktikus a regi eleted "bontott teglaibol" kivitelezni.
Lehet most nincs mas epitoanyagod az emberi kapcsolatok felepitesehez, de elobb-utobb uj alapokkal is menni fog a dolog.
Elég összetett a helyzetem, fél éve ért véget egy kétéves kapcsolatom, végig nagy volt a szerelem, csak aztán valahogy "túlnőttünk" egymáson, kiütköztek a különbségek és elmúlt a szerelem. Mindketten huszonkét vagyunk.
A lényeg, hogy már fél éve nem is beszéltünk, és nem is az a legnagyobb problémám, hogy az exem hiányzik (meglehet, már van is új barátnője), hanem az, hogy a családja, akikkel nagyon megkedveltük egymást.
Tudni kell, hogy elváltak a szülei és az apukája az új feleségét már az elköltözésük után ismerte meg és azóta lett egy lányuk, aki most 4 éves.
Nagyon megszerettük egymást, az anyukával azóta beszéltünk párszor, volt, hogy ő írt, hogy mennyit emleget Anna (a kislány). Szeretnék fenntartani velük kapcsolatot (az is lehet, hogy lassan a volt barátommal is megpróbálnék kialakítani valami "baráti viszonyt") akár havonta találkozni, beszélni velük, tudni egymásról. A dolog csak azért bonyolult, mert mi van, ha az exem más lányt visz majd oda? A kislány egyébként is azt hiszi, hogy nem fogunk már többet találkozni.
Viszont én szeretném függetleníteni a velük való kapcsolatot attól, ami köztem és az exem között történt, és akár nem, mint "ex-barátnő" -formában szeretnék jelen lenni az életükben. Hanem, mint kedves ismerős (olyan családtag-féle), akire bármikor számíthatnak.
Mit gondoltok?
Volt esetleg hasonló tapasztalatotok vagy másoknak, akiket ismertek?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?