Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kapcsolati probléma fórum

Kapcsolati probléma (beszélgetés)

tegnap 20:16
Amikor mondtam neki hogy vége akkor sírt igaz szerintem nem miattam hanem a megszokott dolgok miatt.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Birebora)
tegnap 20:14
A közös 2 a nem közös 10eves.
14. Kacsahercegno (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:21
Biztos nem poénból csinálta. "Jó esetben" biszex, rossz esetben meleg és végig hazudott neked (és lehet, hogy magának is). Ezt kár erőltetni, az alapján amit írsz, ő már nem annyira ragaszkodik ehhez a kapcsolathoz... Mondjuk ha a férfiakhoz vonzódik, akkor sok értelme nincs is ragaszkodni hozzá.
tegnap 18:02
Hány évesek a gyerekek? Ha nővel csalna meg az is nehéz de, hogy férfival...
12. Ágio8405 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:20
Ez gáz. Azt meg ne hidd el hogy viccből csinálta, egy pasi ilyennel nem szórakozik ha nincs is hajlama.
11. Regin_a (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:18

Úgy tűnik valóban jobban tetszik neki a férfinem

Feltételezhetően álca a házasság, illetve lehet akár biszexuális is

Mindegy is, ez már akkor nem megy együtt.

tegnap 16:12
Akkor konkrétan le írom h mi volt a beszélgetésbe. Le szeretné cumizni mert most nagyon vágyik rá. Írta neki a másik fél h de nincs meg borotválkozva az Ő válasza erre az volt h nem szereti de ez most nem okoz gondot. És van biszex a családjában.
9. globus (válaszként erre: 5. - Regin_a)
tegnap 16:10
Beszélgettem ilyen emberrel. Családot alapított, de végig tudta, hogy nem az ő közege. Próbált megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Darabig bírta és kilépett.
tegnap 16:09
Én adtam időt a dolognak hogy hátha sikerül túl tennem magam rajta de nem nagyon jött össze eddig
tegnap 16:04
Szerintem innen nincs visszaút, én azonnal kihajítanám.
tegnap 16:02
Ő tagadja nyilván és elméletileg poénból csinalta. Az nap elé álltam mikor lett volna egy talija meg se tudtam volna mert amúgy is ment másik városba ahol le beszelte meg az időpont is stimmelt . Be tudtam lépni a tarskeresojebe és ott ez az 1 tali volt le besz. Ráadásul ami nagyon fájó pont csináltam egy áll profilt és ott azt írta nekem h ha lenne aki támogatná akkor könnyebb lenne velem a szakítás.(elméletileg tudta h velem besz ami biztos h nem igaz csak helyzet mentő volt)
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:01

Férfiakkal beszélgetett szexuális jellegüen "

Ez igen egyhangú egyoldalú megfogalmazás Férfiak szoktak négy vagy többszemközt a nőkröl is beszélni

Ha erősen homoszex támájú volt a szöveg, még akkor sem jelent sokat. Valódi homonak születni kell

Nem gondolod komolyan hogy házasság és két gyerek után tört ki belőle a férfiak utáni vágy

Harmadik félként szivesen meghallgatnám a beszélgetéseteket/veszekedéseteket

tegnap 15:41

Most akkor lehet, hogy meleg? Megértelek, melyik nő kívánná vele a szexet és ne rázná ki a hideg.

Honnan tudod, hogy csak levelezés volt? Lehet van pasija és már szexeltek is. És még téged hibáztat, hogy "ne tegye meg megint"

Azért a gátlástalanságnak is van egy határa.

3. Inez (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:22
Írj rám, ha van kedved.
tegnap 12:41
Meg annyit hozzá tennék hogy van 2 gyerkőc és nem tudom mi tart mellette a félsz az újtól, megszokás vagy még egy pici szeretet irányában amit mikor ideges voltam nem éreztem. Nem vagyok gyenge nő de tényleg nem bírom már.
tegnap 12:38
Férjem tarskereson volt fent tavaly december óta amire az idén márciusban jöttem rá. Férfiakkal beszélgetett szexuális jelleguen . Azóta én falat húztam magam köré és nem tudok benne meg bízni. O ugyan úgy féltékeny emiatt sok kicsi veszekedes volt es folyamat azt ereztette velem h en vagyok a rossz akibem nem lehet meg bizni nekem kell igyekezni h javuljon a kapcsolat "ne tegye megimt meg". október 23.an volt egy nagyobb veszekedesunk ahol azt mondtam be soklatsm lelkileg tönkre tett nem szeretem már . Mára ez oda fajul h elkezdtsm tőle undorodni. Nem kívánom a szexet vele már. Nem szeretem ha hozzám ér mondhatni ki ráz a hideg. Ebből az állapotból van e vissza út?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook