Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kapcsolatfüggőségből van kiút? fórum

Kapcsolatfüggőségből van kiút? (beszélgetős fórum)


dec. 15. 09:42

Leírták itt már többen, hogy ne írogass neki, tiltsd le minden elérhetőséged.

Téged ez az ember nem szeret, ne kepessz utána. Csak arra számít, hogy kihasználhat a későbbiekben is.


Ezzel szemben még mindig számolod a napokat, fogadod az üzeneteit.

dec. 9. 18:36
Ma is jól kicseszett velem a rohadék 3 nap után ma írt először azt hittem találkozni akar velem de mégsem csak szórakozott. Nem tudom miért kell játszani egy másik ember érzéseivel amikor nem is akart találkozni csak szórakozott velem :(
24. Törpilla (válaszként erre: 20. - Amaunet)
dec. 8. 18:35
Teljesen igaza van. Jól teszed ha így döntesz és követed a leírt tanácsokat. Ez részedről sem szerelem már szerintem csupán csak a női hiúságodon esett csorba. Menj emberek közé. Egy könnycseppet sem érdemel.
23. af86a99684 (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 18:13
Pff! 🤣
dec. 8. 17:32
Ma van a harmadik napja,hogy nem keresett engem hiába írok neki fb-on is el sem olvas semmit nagy ívben szarik a fejemre. Mint ahogy azt írtam is még a számomat is letiltotta mert folyamatosan hívogattam tegnapelőtt és már beleunt. De nem akarom zaklatni mert én is attól félek,hogy még a végén feljelent az meg nem hiányzik nekem csak nagyon fáj,hogy számára nem jelentek semmit és soha nem is jelentettem csak a játékszere voltam. És mivel most már talált mást aki kielégíti a vágyait így én már nem kellek!
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Amaunet)
dec. 8. 17:29
Ő Erdélyből származik és azokról tudni lehet,hogy szeretik a gyerekeket gyártani neki kell a gyerek ezt több embertől is hallottam. Hogy az erdélyiek ilyenek és most már belátom,hogy igazuk volt.
20. Amaunet (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 11:49

Ha ilyen biztos háttérrel rendelkezel, amit megosztottál vele, akkor persze, hogy vissza fog járni időről, időre.

Lesz szex, ingyen kaja, pia.

Szerintem gyermeket is azért vállalt volna, hogy ehhez a biztos háttérhez kötődhessen.

Vagy a másik lehetőség, ami eszembe jutott, hogy olyan népcsoporthoz tartozik, ahol keresztbe-kosba gyártják a gyermeket - családba marad.


Összeszedetten, értelmesen írsz, fogalmazod meg a gondolataid. Nem vagy buta ember és látod is a helyzeted.

Miért nem próbálod meg, hogy parancsolsz az érzéseidnek és hagyod ezt a simlis csavargót elmenni?

Foglald el a gondolataid! Tanulj, dolgozz, járj társaságba!

19. New(l) (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 11:36

Szépen megtaláltátok egymást, találkozott kereslet a kínálattal. Tudod, valakivel meg lehet tenni azt amit veled, és valakivel nem.

Jól látod, nem normális a viselkedésed, nem ártana segítséget kérned, megismerni önmagad, miért nincs önbecsülésed és honnan ered az irdatlan szeretet éhséged.

Mindenkinek van valami zsizsikje, neked ez.

Viszont a zaklatással hagyj föl, mert ha följent, nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz.

18. epervirág2 (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 11:02
Ne haragudj,de nem èrtem.Ha nem szeretett akkor mièrt akart gyereket gondolom töled ugy,hogy nem szeretetett.Te meg oda voltál èrte,most is,de te nem akartàl gyereket.Akkor enged el ami nem könnyű,de muszály lesz.
17. af86a99684 (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 10:24
Miért csinálsz hülyét magadból?
16. andilaci (válaszként erre: 10. - Espresso77)
dec. 8. 10:22
👍
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Amaunet)
dec. 8. 09:32

Őszinte legyek hozzád? Sose éreztem azt,hogy ő igazán szeretett volna engem. Akármikor összebújtunk mindig szex lett a vége pedig én sokszor nem akartam mégis megtettem csak azért,hogy neki jó legyen. Ő nem az a romantikus érzelmes pasi sőt sokszor nagyon bunkó és flegma is tudott lenni főleg az utóbbi időkben. Mi már sokszor laktunk együtt albérletben is meg a saját házamba is elhoztam itt is volt egy jó darabig de aztán fogta magát és albérletbe költözött pontosan október 31-én már nem itt aludt. És ráadásul a tudtunk nélkül intézkedett sem én sem pedig a bátyám nem tudtunk róla,hogy ő mit tervez. Egyszer csak azt vettük észre,hogy nem jött haza na akkor már az új albérletben volt. Mi csak jót tettünk vele én akartam,hogy ideköltözzön hozzám mivel ez a saját házam innen senki nem tehet ki engem. Munkahelyet szereztem neki a bátyám mellett nekünk köszönheti,hogy lett valaki belőle és így hálálta vissza.

Én soha nem akartam családot gyereket de ő viszont igen neki mindenáron kellett volna gyerek pedig még az ilyen 25 éves pasik nem szeretnének apák lenni vagyis a legtöbbje de ő viszont igen. Én nem adtam meg neki ezt.

14. Amaunet (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 09:23

És hány olyan eset volt a kapcsolatotok alatt, mikor érezted ezt a törődést, mikor odabújhattál mellé anélkül, hogy elhúzódott volna vagy más dolga volt éppen vagy nem szex lett a vége?


Másfél éve ismered, ami alatt vagy együtt laktatok vagy sem. Folyton el akart tőled szakadni. Részéről ez nem szerelem. Te pedig rosszul értékeled a viselkedését.

Akkor ment vissza hozzád, amikor egy kicsit megcsömörlött a kalandokban vagy épp nem jutott neki úgy, hogy minden napra legyen szex.

Te egy voltál neki a hódításaiból, de a ragaszkodásod már kényelmetlen neki. Biztosan emlegettél családot és gyermekeket, ami az ő életébe (még) nem fér bele.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 0adc8842b1)
dec. 8. 08:37
Nekem nem a szex hiányzik elvagyok anélkül és voltam is mindig. Kettőnk közül ő az aki szexmániás akinek minden nap kell. Én mindig is szeretetre vágytam törődésre hogy odabújhassak valakihez ezek szerintem sokkal fontosabbak mint a szex.
12. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 8. 00:46

Nem van, de vtam.

Rohadt nehez, de mivel egyertelmuen nem te vagy az,aki boldogga teszi, ez mar nem fog valtozni, kulonben maradt volna felrekacsingatas nelkul.

Ha segitseg kell, kineziologus, pszihomokus, akarmi, amivel helyre hozod az onertekelesedet.

Drukkolom

dec. 7. 23:08
Sokkal erősebb akarat kellene, hogy lemondj az emberről. Hiába keresel mást, ha közben meg rá gondolsz. Képzeld el, hogy van egy karórád, egy gyúrüd, amit elhagytál és nem találod, nincs. Na így kellene elhagyni a pasit. Nincs többé és kész, vagy szenvedsz. neked nem csak a szex hiányzik, hanem a pasi is?
dec. 7. 22:01
Igen.Tanuld meg értékelni önmagad és ne akarj mindenki megmentője lenni.
9. Ghost👻 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 16:29

Tudod, másnak is van fájdalma, de egy bizonyos szint alá nem süllyedünk.

Ember vagy, NŐ, akinek tartása kellene hogy legyen.

Ezen csak Te tudsz változtatni!

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Ghost👻)
dec. 7. 16:24
Igen tudom,hogy nem jó szinte már fáj amit érzek belül ezt elmondani nem lehet.
7. Ghost👻 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 16:11

Beteg vagy vagy sem azt neked is érezned kell, hogy ez nem jó neked.

Zaklatod, futsz utána, első csettintésre ugrasz ... Nem érzed hogy ennél többet érdemelsz?

Hagyd élni és élj Te is!

Ez szánalmas!

6. globus (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 16:03

Sajnos, a leírtak alapján ő nem szeret téged (már), vagy talán korábban sem szeretett.

"kihasznál engem akkor elhív magához ha éppen hiánya van", de ugye nem ugrasz azonnal?

Muszáj lekötnöd magad valamivel, mert amit csinálsz, kimeríti a zaklatás fogalmát, messze nem békés elválásnak mondható. Ugyanennyi energiával kereshetnél új társat, barátságokat, hobbit. Nem muszáj elköteleződni azonnal, de nyitnod kell mások felé, ne legyen ennyire egyirányúan beszűkült az érdeklődési köröd. Sok sikert!

dec. 7. 15:59

Egy kis önbizalom! Tartsd magad annyira, hogy nem alázkodsz meg azzal, hogy keresed!

Sok szerelmest elhagytak már, nem te vagy az első. Mindenki túléli, csak idő kérdése.


Járj társaságba, légy nyitott és jönni fog egy, aki érdemes lesz a szerelmedre.

dec. 7. 15:55
Kérd szakember segítségét, menj dokihoz.
dec. 7. 15:53
A kapcsolatfüggőség önmagában nem rossz, mert ragaszkodhatnál egy jó emberhez is. Keress egy olyat! Az a baj, hogy nem hiszed el, hogy ennél az embernél jobbat érdemelsz, vagy találhatsz.
dec. 7. 15:46
Több mint 1 hónapja szakított velem a párom elköltözött tőlem. Most hosszú lenne leírni az egész történetet de már másfél éve tart ez a se veled se nélküled kapcsolat és nagyon sok minden történt már kettőnk között. Már vagy négyszer szakítottunk de mindig újrakezdtük de sajnos akkor se működött a dolog csak 2 hónapig kb utána megint minden rossz volt. Na mindegy a lényeg az egészben az,hogy a párom már beleunt ebbe nem akarja tovább folytatni velem ezért is ment albérletbe de én nem tudom elfogadni. Amióta itt hagyott belebetegedtem a bánatba ő már lezárta velem akkor amikor elment tőlem de én azóta se hagyom őt békén futok utána szinte már zaklatom és érzem,hogy ez nem jó beteges amit csinálok. Ő viszont kihasznál engem akkor elhív magához ha éppen hiánya van de már semmit nem akar tőlem meg is mondta,hogy már nem szeret úgy ahogy eddig nem érzi azt amit régen. Most meg még jobban megforgatta a szívemben kést mivel tegnap kiderült,hogy van neki alkalmi kapcsolata egy férjes nővel akivel állítólag összejárnak de csak szexelni semmi másért. És ezt tegnap a tudtomra is adta meg már többször is megmondta,hogy lezárta már velem ezt a kapcsolatot és túllépett rajta de én viszont ebbe nem tudok belenyugodni a betege lettem ennek a pasinak folyamatosan zaklatom írogatok neki vagy hívogatom ma pl azt is elértem nála,hogy letiltotta a számomat így már hívni se tudom csak rejtett számon. Egyszerűen beteges amit csinálok úgy érzem megfogok bolondulni de akkor sem tudok róla lemondani. Nekem ő olyan mint a drog nem tudok nélküle élni pedig nem volt soha igazán jó a kapcsolatunk és nagyon szemét volt velem ez a csávó tudnék mesélni sokat ennek ellenére mégsem tudom elengedni őt. Nem tudom mit csináljak hova forduljak segítségért mert ebbe bele fogok őrülni. Kérlek adjatok tanácsot nekem és ha lehet ne bántsatok mert tényleg beteg vagyok ezt én is érzem :(
dec. 7. 15:42
Van valaki még hasonló helyzetben?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook