Kapcsolattartás (beszélgetés)
9. lolita2112
jan. 20. 22:57
az eletben tartom a kapcsolatot akikkel tudom a tavolsag miatt,de nekem sokan messze elnek tolem s veluk meg persze telefonon es idonkent hazalatogatok es akkor eloben is talalkozom veluk.
8. teletabby
jan. 19. 16:51
Gyerekeimmel naponta, teló vagy messenger. Személyesen havonta. Sógiék 2 hetente. Tesóm osztrákban, hetente. Mindenki hiányzik ☹️
7. Channa*
jan. 19. 14:28
Igyekszük gyakran találkozni. A tesómmal hetente több alkalommal is találkozok, az unokatesóimmal, nénikéimmel havonta, bartaimmal 1-2 hetente.
Emellett telefonon is beszélünk. Az idősebbekkel hetente beszélek telefonon, a fiatlabbakkal ritkábban.
Persze, szoktunk messengeren is írásban beszélgetni, fotót küldeni egymásnak, vagy bármit, amit úgy gondolunk, hogy érdekli a másikat (nem vicces videókat, nem idézeteket, stb.), hanem konkrét, személyes dolgokat. Vettem egy kabátot, voltam dokinál, stb.
6. michelle.r
jan. 19. 13:13
Ha tehetem, telefonon. Van egy családi messenger csoportunk, néha ott, videóhívásban. Akinek alkalmas, bejelentkezik.
5. 55Judit
jan. 19. 12:50
Leginkább messenger.
4. Shukran
jan. 19. 12:50
Telefonon.
3. andilaci
jan. 19. 12:48
Leggyakrabban messengeren beszélünk vagy videón.
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fab0bc0a32)
jan. 19. 12:48
Elsősorban személyesen, a távollévőkkel pedig telefonon.
1. fab0bc0a32
jan. 19. 12:44
Ti hogy tartjátok a kapcsolatot a családdal barátokkal és ismerősökkel telefonon vagy inkább a chaten?
Én a telefonon beszélgetést személyesebbnek tartom mint a chatelést
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)
- Apai kapcsolattartás jog és az életszerűség
- Elektronikus kapcsolattartás alóli felmentés