Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kapcsolat alakulása fórum

Kapcsolat alakulása (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
157. 55416fb8e2 (válaszként erre: 156. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 27. 08:54
nem fog erteni a celozgatasokbol. vagy megmondod neki, hogy teged zavar, ha mas nokrol aradozik, mert biztosan ot is zavarna, ha te mas ferfiakat dicsernel neki, vagy elfogadod, hogy o ilyen, vagy nem fogadod el :)
156. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 155. - 55416fb8e2)
2013. aug. 27. 07:46

Tegnap... este megint találkoztunk. Beszélgettünk csak néhány órát, eleinte semmi hülye megjegyzés. Előszeretettel beszél az exeiről, ami persze egy bizonyos mértékig nem gond, de minek közli velem, hogy mennyire szerelmes volt valakibe... én ilyet nem szoktam megosztani azzal a sráccal, akivel nagyon szeretnék kapcsolatot.

A másik... megint feljött a nagy mell téma, bár most nem konkrétan úgy, hanem már nem emlékszem, minek a kapcsán, de megint jött egy megjegyzés: "jóhogy megnéztem, jó nagy mellei voltak." Erre én: ja igen, én is a múltkor a konditeremben, láttam egy brutál nagy felsőtestű fickót, az igen... persze nem vette észre magát, ráharapott, hogy akkor nekem az ilyen tetszik???

:D hihetetlen. Amúgy rólam áradozna, csak hát ezek a megjegyzések...

155. 55416fb8e2 (válaszként erre: 154. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 26. 20:27
az mindig rossz erzes, ha a pasi mas not dicser, ezt nekik is erezniuk kellene, de sokszor eszukbe sem jut :)
154. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 153. - Gribedli***)
2013. aug. 26. 10:09

Nekem sem nagyon van nyugtom, azaz egyelőre azért van, mert nem vagyok szerelmes a pasiba, láttam rá esélyt, hogy lehetnék, de ezzel mintha fejbe vágott volna.

Igen, egész nap ott ül vele szemben a csaj, és nem csak erről a csajról van szó innentől kezdve, hanem bármelyik másikról, aki pontosan velem ellenétes méretű mellekkel rendelkezik és akire rágerjed. Ha szerelmes lennék, már megőrülnék.Ez amúgy is nagyon necces pont nálam, mert tavaly éppen a melleimet kritizálta meg egy hülye, de ráadásul úgy, hogy visszahallottam, hogy nekem annyira kicsik, hogy nincs mellem.

Az exem ugyan nem mutatott be a családjának, de az együtt töltött egy évalatt csak dícsérgetett, ilyet nem mondott soha.

153. gribedli*** (válaszként erre: 152. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 26. 09:53

Orult megalazo, szerintem nem, ha csak baratok lennetek.

Masreszt 1 dolog, mell, ez nem jelent igy semmit. Tapintatlansag, igen, de en meg abbol indulok ki, hogy a pasik 99%a az osszkepet nezi egy non, nem pedig csak 1 dolgot.

Szoval igy meg rosszabb, mert ugye azt is gondolhatnank, hogy csak egy par csocs es kesz. Pedig leforditva en ilyenkor azt szoktam mondani, hogy:atlagosan csini, "dughato", rendben van, es szinonimai, mellette marha jo mellei is vannak...

Mert azert ha az osszes tobbi resze olyan undorito lett volna a csajnak, csak a cicije miatt biztos nem nezi egesz nap.

Ilyenkor nekem mar nem lenne nyugtom, ugy ertem, ha el is mondanam, hogy zavartak a beszolasai a temarol, lehet, hogy eztan kussolni fog, de hat csak egesz nap a csajszi kozeleben lesz, es a csocseit fogja bamulni, ha nem szolna tobbet, akkor is tudnam. Ez marha idegesito tud lenni...

Erdekes, mivel a ferjem lab es cipo fetisiszta, ugyanilyen idegesito nekem a cipo tema mint neked a cici:DDD

De ha olyat mond, hogy jajistenem ma lattam egy csajt, jol nezett ki es undorito ferde labujjai voltak es kirazott a hideg az ujjkozos gumipapucsatol, hat akkor meg annyira elvezem szinte...pedig van, akit ez nem zavar, csak ot meg baromira

2013. aug. 26. 09:31
Amúgy egy tapasztalt idősebb barátnőm azt mondta, ez a megnyilvánulás őrült megalázó egy nőnek, akinek kicsi a melle, és szerinte haggyam.
2013. aug. 26. 09:27

Jó volt, rendben volt, most nem volt hülye beszólása, bár kicsit átmentem gonoszkába, mert kérdezte hogy mi volt az oka, hogy a múlt héten össz vissz 3 órát találkoztam Vele. Mondtam, hogy volt valami, ami tett vagy mondott, és kérdeztem, szerinte mi volt az. Nem tudta kitalálni, de mondtam hogy rendben, nem árulom el, inkább odafigyelek, mert nagyon gáz amit csinált, és nem akarom, hogy azért mert nekem nem akkor nem felelne meg, nem adja önmagát.

Őt akarom megismerni, nem azt a képet, aminek meg akar felelni. Figyelek és majd meglátjuk.

Közben a másik is keres, akit nagyon szerettem és ezekkel a beszólásokkal az újabb pasi annyira visszább vetette akkor a kapcsolat alakulását, hogy esélyes lett a másik, akinek minden porcikájáért megőrültem :)

150. 55416fb8e2 (válaszként erre: 149. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 25. 19:43
milyen volt a randi? :)
149. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 148. - 55416fb8e2)
2013. aug. 24. 19:17
Igen, tetszik, bár kicsit érdekes személyiség, nem hétköznapi. Sosem lángoltam fel hirtelen, mindig csak később alakult ki ez bennem. Amúgy szimpi és adtam volna esélyt a dolognak. Most is teper, találkozom vele, de meg kell említenem a beszólásait. Ha meg még egyszer beszól ilyet, akkor sorry, biztos összeveszünk :)
148. 55416fb8e2 (válaszként erre: 147. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 24. 19:12
fuggetlenul a ket szerencsetlen beszolasatol, neked tetszik, szeretsz vele lenni?
147. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 146. - 55416fb8e2)
2013. aug. 24. 18:20

Nagyon erőteljesen próbálkozott múlt hétvégén, küldött napi 4 sms-t, meg hívott minden nap telón. Most majd találkozom Vele és szépen beadagolom neki a problémámat.

Vagy... először nem is. Ha azonban tesz még egy megjegyzést a kolleganőjére, azonnal tipli lesz.

Egyébként a múlt héten azt írta, belém zúgott. Csak éppen ezért nem értem, miért áradozik másról, és nem egyszer.

146. 55416fb8e2 (válaszként erre: 145. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 24. 17:50
az uj pasi nem probalkozik azota meg, hogy talalkozzatok? vagy nem vette eszre, hogy valami bajod van?
2013. aug. 24. 17:29

Itt maximum megpróbálni lehet akármelyikükkel is, bár az exem közelebb áll hozzám sokkal érzelmileg, meg Ő sosem alázott meg mint nőt, ilyen hülye megjegyzésekkel. Max ha nem működik...akkor az exem pótolható. :)

Az a legrosszabb, hogy az új pasival nagyon jó lehetett volna, ha nem ajnároz más nőt. És itt az a ha... ezt vagy azt nem teszi. De megtette. Mert olyan, ami nekem nagyon nem jó.

144. 55416fb8e2 (válaszként erre: 143. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 24. 15:21
olyan rosszul nem donthetsz :) ha megis megprobalnak ujra az exeddel, es nem jon ossze, nem valtozik semmi, legalabb megadtad az eselyt. de ha most ugy erzed, hogy felesleges lenne, akkor nem erdemes visszamenni, mert csak fajdalmat okozna ujra. ha az uj pasival mar nem erzed jol magad, es nem tudnal komolyabb kapcsolatot elkepzelni vele, akkor felesleges vele is eroltetni. van meg rajtuk kivul ferfi :)
143. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 142. - 55416fb8e2)
2013. aug. 24. 15:15

Nagyon kevés idő telt el, és tényleg szerelmes voltam. Az időtényező itt nem nekem kedvez, minden összezavarodott. Lehet, az lenne a legtisztább, ha találnék egy harmadikat. Az exemmel való szakításnak is oka volt, Ő meg gyökeresen nem fog változni úgysem, ahhoz már túl régóta él úgy, ahogy. A másik meg tényleg az agyamra ment, ha valamivel ki lehet engem kergetni a világból, az a más nők testrészeinek ajnározása nekem az udvarlási szakaszban meg pláne.

Idő kellene, nem baj, az lesz, úgyis messzebb van a munkahelyem, ugyan most szabin vagyok, de majd ha visszamentem dolgozni, lesz időm agyalni. Csak nehogy addig döntsek és rosszul.

142. 55416fb8e2 (válaszként erre: 141. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 24. 15:04
szerintem meg nagyon keves ido telt el a szakitasotok ota, foleg hogy te meg szerelmes voltal vagy meg az vagy a masikba. ilyenkor ha meg is tetszik valaki, eleg egy kis megingas, rossz erzes, es maris bizonyitva latod, hogy mennyire nem lenne jo neked ez a pasi :) ido kell ahhoz, hogy feldolgozd az exeddel valo szakitast, vagy megprobaljatok ujra, ha ezt akarod :)
141. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 140. - 55416fb8e2)
2013. aug. 24. 14:58
igen, ez azon múlik. Ebben az esetben ha átgondolom, az történt,hogy a vonzalom meg volt, kialakulhatott volna szerelem a történetből, de ezzel a sok hülye megjegyzéssel visszavetette bimbózó érzelmeimet, és elérte, hogy elkezdtem összehasonlítgatni a másikkal, aki ilyen sértő dolgot nem mondott soha... és ennek hatására a másik erényeit felnagyítottam.
140. 55416fb8e2 (válaszként erre: 139. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 24. 14:34
ez ugy szokott lenni, hogy akit szeretunk, akarunk, annak a rossz huzasait is kimagyarazzuk, akit pedig nem szeretunk es nem akarunk, meg a legkisebb dolgokat is kizaro tenyezokent kezeljuk :)
139. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 138. - 55416fb8e2)
2013. aug. 23. 22:34

Igen :)elmondom, és majd meglátjuk. A jelenleginek mégis nagyon zavarnak a hülye ,megjegyzései a nőkről, valóban bármit is mond, az agyamban járnak ezek a hülyeségek, és így ez nem fog menni. Az extől függetlenül sem, bármennyire is nyomul.

Amúgy ez a pasi, akivel jelenleg találkozom, bevallása szerint anno alkoholfüggő volt, azaz alkoholproblémái voltak, kb két - három évig végig ivott non stop minden hétvégét. Valahol ez is félelmetes. Már nem, legalábbis azt mondja.

138. 55416fb8e2 (válaszként erre: 137. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 23. 16:47
azzal semmit sem veszitesz, ha megprobalod, megbeszeled vele, ha meg mindig szereted es ot akarod :) legrosszabb esetben kiderul, hogy megsem passzoltok, es nincs jovotok, a legjobb esetben pedig lesz, nem?
137. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 136. - 55416fb8e2)
2013. aug. 23. 16:46
Hát éppen ez az, én meg szerettem volna mellette elköteleződni. Közben meg nagyon szerettem. Kérdés, hogy most már akar - e. Ezt kellene megbeszélnem vele.
136. 55416fb8e2 (válaszként erre: 135. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 23. 16:42
valoszinuleg nem akart elkotelezodni, akkor szoktak ennyire kulon valasztani a maganeletet a mindennapoktol. nem volt meg olyan pasim, aki tavol tartott volna a barataitol, csaladjatol, ezert nem tudom mire velni, hogy miert teszi, tette
135. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 134. - 55416fb8e2)
2013. aug. 23. 16:30
A másik előtt közvetlenül lett vége, kb. másfél hónappal ezelőtt. Nem tudtam Vele megbeszélni, ami bántott, próbáltam, de valahogy nem sikerült közös nevezőre jutnunk. A programjaiból kihagyott, nem csak egyszer - kétszer, hanem rendszeresen, járkált társasággal erre arra, engem pedig nem hívott. Ami néha ok, ha elmegy a haverjaival, de hogy mindig velük... velem is volt persze, de velem csak kettesben. Ami bántott, hogy egy év után a gyerekét sem ismerhettem meg... felmerült nyilván bennem, hogy van valakije, de biztosra nem tudhattam. Ő eygedül él ugyan, de az anyja mos meg főz rá. Ami azért érdekes info, mert többször elment hétvégén "családi ebédre" az anyjához délre. Holott én is tudok főzni. 48 körül van az életkora.
134. 55416fb8e2 (válaszként erre: 133. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 23. 16:23
az exeddel mikor szakitottatok? vele nem tudtad tisztazni, megbeszelni azt, ami bantott? mert az onmagaban, hogy nem mutatott be a rokonoknak, szerintem nem jelent semmit, legalabbis engem nem nagyon erdekelne, ha minden mas rendben van :)
133. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 132. - 40f1eafcfc)
2013. aug. 23. 14:44

Az ex, akivel egy évig voltam, találkozni akar...folytatni, el akar vinni vacsorázni stb. Érvek és ellenérvek. Az ex sosem dícsérgetett más nőket előttem, igazi férfi volt ilyen szempontból, kicsit idősebb is, mint a másik, elvált. (Ami nem zavar egyébként, a volt felesége elég messze él tőle házasságban.)Csak hogy nem vitt magával amikor ment valamerre a rokonokkal. A szex vele a legjobb volt.

A jelenlegi... Ő vinne mindenhova, bemutatna mindenkinek, viszont ott vannak ezek az infantilis beszólások, amivel, ha még lesz csak azt éri el, hogy nem fogok tudni férfiként nézni rá. Amúgy szívem szerint találkoznék az exemmel.

132. 40f1eafcfc (válaszként erre: 131. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 23. 14:33

Mit akar az ex? tisztázd vele,hogy nem akarsz bújocskázni...

A mostaninak adhatsz még esélyt,ha elmondod ezeket hogy mi bántott, mi zavart.

2013. aug. 23. 13:25
Újra itt. Bonyolítja a helyzetet, hogy az exem vissza akar jönni hozzám, de Vele sem volt semmi sem tiszta. Viszont szerettem és fájt a szakítás...nehéz ügy az egész. Az exem sajna azért lett exem, mert nem vállalt fel úgy éreztem, nem mutatott be senkinek egy év után sem. A szex nagyon jó volt Vele és egyébként szerelmes voltam.
130. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 129. - 55416fb8e2)
2013. aug. 22. 19:06

Az első ilyen megjegyzést még elengedtem a fülem mellett, a másodikra ugrottam gondolatban csak ... sőt egy kicsit hosszan részletezte. Amúgy nagyon durva, a pasi kb két napig nem keresett, aztán jött egyszerre vagy 4 szinte könyörgő sms, hogy találkozzunk, meg nem akart ultimátumot adni, stb stb. Minden nap ír vagy hív. A barátom megbízhatónak tartja, aki az Ő legjobb barátja is.

Adjak neki esélyt? Bár ha igen, előtte elmondom azért, ezek a megjegyzései mennyire bántóak és ha valóban egy velem ellentétes típusra gerjed, akkor sorry.

129. 55416fb8e2 (válaszként erre: 126. - 6ecd2acc52)
2013. aug. 20. 16:16
azert nem kell ilyen szigorunak lenni, ismerkedes elejen gyakran felszeg, zavart az ember, neha hulyesegeket is beszel :) de ha egy ujabb 40-es, anyucival elo, es lanyokat is csak anyucihoz hordo, nagymellu kolleganokrol egesz nap fantazialo pasiba botlasz, ne ragadj le nala :)
128. 6ecd2acc52 (válaszként erre: 127. - Sanyinak)
2013. aug. 20. 09:11
Tessék? Értelmezem a kérdést. Olyan személyről beszélünk, akiről nem tudjuk, hogy ki :)
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook