Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Kanálfánk recept

A Kanálfánk hozzávalói:
40 dkg liszt
1 tojás
1/2 kávéskanál szódabikarbóna
1 evőkanál cukor

tej


A Kanálfánk elkészítési módja:
A lisztben elkeverjük a szárazanyagokat, majd beleütjük a tojást és annyi tejet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk.

Fél órát pihentetjük, majd meleg, de nem túl forró olajban kanalanként kisütjük.

Porcukorral megszórjuk, de fogyaszthatjuk akár lekvárral is.

Egy tartalmasabb leves mellé, tökéletes főétel.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , jan. 7. 09:48

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook