Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » "kanadás bundás" recept

"kanadás bundás" recept

Elkészítési idő 20 perc

A "kanadás bundás" hozzávalói:
2 db tojás
3 dl tej
1 evőkanál kristálycukor
1 vaníliás cukor
kenyér
olaj a sütéshez


A "kanadás bundás" elkészítési módja:
A tojást felverjük kicsit, hozzáadjuk a tejet, a cukrot, és a vaníliás cukrot, eléggé hígnak kell lennie. Majd belemártogatjuk a kenyereket, jobb, ha másnapos a kenyér, majd az előmelegített palacsintasütőben mindkét oldalán megpirítjuk. Nem kell alá bő olaj, hanem csak kb. annyi, mintha palacsintát sütnénk. Ha kész, higított lekvárral megkenjük, porcukorral megszórjuk.

Reggelire szoktam elkészíteni a gyerekeknek, nagyon szapora, és finom. Kanadában eredetileg juharsziruppal eszik, úgyhogy, ha valakinek esetleg van otthon, akkor azzal ajánlom. :)
Jó étvágyat!


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A "kanadás bundás" elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook