Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
szia Nono drága!
jaj úgy hiányzol már, idejét sem tudom mikor dumcsiztunk egy jót :(
tényleg pocsék idő van... de majd jól beöltöztök :)
jaj úgy örülök, megy ez már szépen lefelé, neked is, nekem is és mindenkinek :)
Hali csajok,
Letettem Amát, nem tudunk kimozdulni...bent meg szenved...most alszik. De du. kiviszem ha esik ha fuj...muszáj levegőznünk...megszoktuk nagyon:)
Nikikém annyira ügyes vagy:)))))
Roxa neked meg olyan szupi ötleteid vannak, egyszer lenne időm basszus átnyálazni a naplódat...dehát nincs.(((
Ma 78 alatt volt egy picit a mérleg...nagyon picit, de olyna jó olt,..főleg hogy:
ettem este egy kokusz kockát...remegtem az édességért.(
szióka :)
jaja minden oké, én már a problémákról tudomást sem veszek, mert teljesen elmegy a kedvem a fórumozástól :S
jaja alakulgat a fogyi, ma pont kerek számra ébredtem, legalábbis ami a minuszokat illeti, 7 kg adtam le eddig :)
szió :köszi, tényleg már sokadszor, de még a célig lehet egy párszor fogok dicsekedni :))
ne is mond ezt a borzalmas időt... azért ennyire hirtelen télre váltani :(
Sziasztok!
Niki, ismét gratula!:) Már sokadszor, de egyre jobban!:)
Roxa, tényleg tök jók a tippek! Én már meg is vettem az első kötetet!:))
Lédig! Drukk! Igyál tejet, az nyugtatja a gyomorideget!
Tünde, sok sikert!:)
Remélem nem hagytam ki senkit!:)
Nálunk borzalmas az idő... És estére már azt mondják keletról jöhet havas eső, hó, de ha nem estére, akkor holnapra.
ááá itt is borzalmas...
tegnap még viszonylag tűrhető volt, este kezdett el esni, de azóta el sem áll :( sötét van és hideg :(
Pocsék :(
És már tegnap is az volt, de most legalább nem szakad az eső....
szió, neked is szép reggelt és napot :)
felétek milyen az idő?
Mindenkinek szép jó reggelt / napoT!
Kinek-mit :)
Lédig szurkolok!
Roxa :O
Én még csak a bámulok részig jutottam :)
Niki: Gratula!
Illetve mindenkinek akinek egy deka is lement :)
Tündi!
Neked is szorítok, de szerintem Neked lesz a legnehezebb, Nóri csak szimplán és egyszerűen élvezni fogja :)
szuper vagy Roxa, imádom a tippjeidet, és hogy felnyitod a szemünket :)
asszem a közeljövőben gyártani fogok én is ilyen pizzát :) nyamika és megehetem mindenféle leklifurka nélkül :)
Ne azt mond, hogy félek..hanem ügyes, okos vagyok, meg tudom csinálni!!!
Hidd el, hogy működik!!
Drukk!!!
én hoztam németből light pizzaszószt..de épp tegnap láttam az aldiban olyat, hogy ilyen kicsi konzerv, kb akkora, mint egy kidney baba konzerv..
szóval egy ilyen tenyérnyi konzerv, az elejére az van írva gehackte tomate..ez ilyen paradicsompüré mint a mi magyarunk, csak vannak benne kicsi apró paradicsom kockák.
én ezt ajánlanám..kalóriában tán 25 körül láttam benne..ezt kivenni, feltenni egy csepp olajjal serpenyőbe és bele a fűszerek, szárított bazsalikom, szárított oregáno( mindkettőt láttam az aldiban kis tasakban pár forintért)
Ha ez a konzerv nincs, akkor érdemes a mi arany fácán sűrített paradicsomunkat kicsi vízzel felengedni, belekockázni egy-két paradicsomot és a szárított fűszerek.. ennyi
az egész szószban max 100 kalória lesz és az elég egy tepsire.
de érdemes körülnézni, sűrített paradicsomot láttam már tubusban is..asszm 19 kalória volt benne, mert az is cukor hozzáadása nélkül készült.
aztán vannak ezek a sonkás szalámik, főtt sonkák..70-100 kalória 10 dekában..nah ebből, hogy az egész tepsire jusson..én egy szerb pizzakészítőtől tanultam..szóval, hogy ne kellejn sok szelet sonka a pizzára, így levágott egy darabot a sonkás szalámiből vagy főtt-füstölt tarjából és bevágta az aperítógépbe..tudod melyik az? egy ilyen kicsi ufószerű gép( nekem van én imádom nagyon jó) szal egy ilyen kis kicsi gép benne forog két nagy kés körbe..nah abba belevágod, vagy ha nincs húsdarálóval lenyomod és szétszórod a pizza tetején..rá lehet karikázni ami tetszik, gomba, hagyma, cukkíni társai egy két marék alexandra sajt..
alexandra sajtot tegnap lereszeltem a póréhoz, 7 dekát, azzal egy kis tányér tele volt!
és ennyi..az egész tepsiben nem lesz 1000 kalória..majd hvégén legyártom, felteszem képekkel..fantázia, kreativitás kérdése az egész..
na meg nyitott szemmel kell járni, boltról boltra..mindenhol a jót keresni.
nekem pl a bevásárló cetlim mindig úgy van, felírom mi hiányzik és melléírom azt melyik boltban szoktam venni:D
Roxa köszi a tippet, teljesen igazad van, a feltéttel kel feltétlenül ügyeskedni :D
light paradicsomszósz, ilyet hol lehet venni vagy hogy érdemes készíteni?
Szorítok!!!
Én is ma sóskát eszem főt kruplival. Most a mikróban csináltam.
jó reggelt, csak beköszönök, aztán indul is a mandula :)
szorítsatok, mert ma délután zh-zom :S
alig aludtam....félek...
ja és ma sóskát főzök (ki tudja mikor, tán vacsira) olyan régen ettem ;)
Az a helyzet, hogy fogok csinálni pizzát és sörkiflit is, de majd hétvégén, ha a fiam itthon lesz a koleszből:)
egyébként a pizza épp az az étel, ahol nem igazán a liszttel van baj..hanem a lisztben lévő olajjal..mert az olaj és a fehér liszt ketten csúnya randalírt tudnak a zsírsejtjeinkben véghez vinni:D
meg hát az sem baj..ha lájtos a paradicsomszósz a tetején..és az sem baj, ha 350 kalóriás szalámi helyett 100 kalóriás főtt-füstölt sonka van rajta és 40%-os trappista helyett az alexandráé...
így lehet a pizza kalóriáját a negyedéra vagy legalábbis az egyharmadára csökkenteni..nem pedig a lisztjének a cseréjével:)
Onikita..ilyenkor tudok, csak most vagytok elkényeztetve:)
Mert mint írtam már..ha németben vagyok, egyszerűen nincs kinek..ott ketten vagyunk a papával, nem lenne aki megegye:)
de itthon így is, úgy is muszáj a családomnak..akkor már nem tart semmiből pár fotót is csinálni egy telefon készülék segítségével:)
Roxa, én sem tudom sajnos azt a lisztet :(
viszont érdekelne a lightos pizzád :)
Roxa látom nem bírsz nyugodtan lenni.
Mindig csak sütkérezel. Ez nem szabad mert csak felizgatsz minket.
köszi csajok, és mindenkinek jó reggelt, szép napot, bár borzalmas idő van :(
lehet tényleg bejött ez hogy kicsit többet eszek!
Szép reggelt!
Niki gratula!
Roxa sajna nem tudok:(
9-re megyünk a bölcsibe 1 órára, gondoljatok Ránk, kezdek izgulni...
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!