Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
DiamondAngel üdv köztünk. :)
Jó reggelt mindenkinek.
Ma már túl vagyok a tornámon nagyon el is fáradtam. :)
Kinél ma mi lesz az ebéd én még nemigazán tudom. Csengének van még főt étel, így csak délutánra kell majd valamit készítenem, hogy estére legyen a páromnak valami vacsi.
Hahó!!
Üdv köztünk!!!
Elkezdted már a számolgatást??
Mennyi napi kalóriát viszel be?
Torna? Sport?
dehogy lesz két hónap!!!!!!!!!
picivel több odafigyelés, annyi ;)
nehogy ezen forogj!!!!!!!!!!
:S az nem jó...
ennyit jelent a nyavalyás pizza????!
anyagcsere rendesen működik???? wöcöre értem...
Stiasztok!
Nagyari köszönöm szépen a tippet. :) Ki fogom próbálni az ötleteket. :)
Dinkaanyu n is foglalkoz a mérleggel szerintem szerintem egy nap, hogy kicsitlazábban veszed a diétát nem gond. :)
A céklányak milyen fűszerezés kell? Só bors?
Te jó ég, ennyi zöldséget felsorolni sem tudnék hirtelen... te tényleg vega vagy!!! :D :D
Ha zöldségszezon lesz tartok majd pár nap "csak zöldséges napot", tőled fogok recepteket, ötleteket kérni!!! :)
Ne viccelj, fél kiló is fél kiló!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolj bele... fél kiló liszt... fél kiló rizs... milyen nehéz... és az már lement rólad!!!!!!!!!!!!!!! :D:D
HAJRÁ!! HAJRÁ!!!
:D
Oh, tényleg....................
Legutóbb nagy fogyáson esett át, arról számolt be...
totál elfeledkeztem róla....... :(
Nagyon finomak a töltött zöldségek:padlizsán,cukkini,uborka,gomba,krumpli.
Ezeket mind lehet tölteni izlés szerint,mindenféle párolt zöldséggel,pikánsan fűszerezve őket.Sütőben sajtal vagy tejföllel megsütve.
De pl. kelkáposzta levélbe töltött,hagymán párolt laskagomba+kukorica,vagy füstölt sajt.Így megsütve isteni.
Kértél ötleteket..
Sav.káposztára ötlet még:gombapöri,rizs/ill.helyette valami gabona amit most eszel/,sav.káposzta rétegezve.Káposzta legfölülre,tetejére tejföl kevés pirospaprikával.Sütőbe 20 percre.
/próbáltam számolni:ha 50dk káposzta,50dk gomba + rizs,tejföl...Kb 1400kal,és az egész család jóllakik/
Szerintem a legegyszerűbb és finom,ha fóliába csomagolva megsütöd.Ha megsült, meghámozod,felszeled.Készítesz rá egy sali öntet izlés szerint,így kiváló köret pl.egy husihoz.:)
De almát szelve közé,magában saliként is elmegy.
Sziasztok!
Tud nekm valaki fini cékla receptett ajánlani? Vettünk céklát mert nagyon megkívántam de most nem nagyon tudom, hogy mit is készítsek belőle.
Halihó!
Tud vki vmit mosolygóslányról? Nagyon eltűnt.
Sziasztok!
Én is itt vagyok még, és olvaslak titeket, csak írni nem nagyon volt kedvem. :) Sok minden összejött, de a diétát tartom. Újabb fél kg lement. Tudom, nem sok, de hátha tényleg így a tartós. :) Remélem.
Böbusz, írtad ezt a kilófalót, rögtön rákerestem, nagyon-nagyon izgatja a fantáziámat. Rögtön kettőt-hármat is rendelnék belőle, de most annyi szüli, névnap, stb. van, hogy lehet, hogy majd jövő hónapban lepem meg magam.
Én még mindig a Kilófaló Lakomák c. könyvem böngészem, de MOST abbahagyom, különben ... nem tudom mi lesz. :) Nagyon tutkó kajcsik vannak benne...
nagyari, remélem én sem ellenérzésfélét adtam tudtodra, nem akartam!! Magamra értve írtam amiket írtam. :)
Csajok, állítólag tőlünk nem messze reggel még a hó is esett... :S Hát mikor lesz már tavasz???!
Cidri kint az idő. :S
Sziasztok!
Ma képzeljétekel savanyúkáposztás husít csináltam. :) Kevés husika volt több volt benne a káposzta szerintem nagyon fini volt. Recept majd a naplómba benne lesz. :)
Nagyari köszönöm szépen a válaszod. :)
Nem volt bennem semmi ellenérzet nem azért kérdeztem. :)
Nagyari, ha megkérhetlek téged te mint vega akkor miket szoktál ebédelni? Amikor husi mentes napot tartunk akkor könnyebb legyen? Mert most én ugye nem eszek tésztát.
Ma már tornáztam is másfél órát. :) Nagyon jó volt egyre jobban birom és egyre kevésbé fáradok el. Teljesen megvagyok hülve magamtól. Pedig január elején már egy pár perces tornázól már a tüdőmet ki akartam köpni. :)
Kinek, hogy tellik a naP
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!