Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Persze Niki Drága, beírom majd a naplómba, de nem ígérem ma.Egyre jobban úszom a háziumnkával, bölcsi, távmunka...meg diéta...ajjajj
Egyébként én imádom, csak eddig olajban sütöttem:(
Megyek is dolgozni.
Puszi Nektek!
Aha...
Már régóta szeretnék csinálni, kipróbálni..sztem olyan 6 éves lehettem, mikor utoljára ettem, de az olajban sütés miatt meg sem fordult a fejemben, hogy mostanában megcsináljam :(
Hát ennek fejben kell eldőlnie...tudom, közhely, de tényleg.
Ha igazán akarod, akkor menni fog:)
Sok sikert neked is:)
Szia!
Úgy értettem, hogy nem voltam benne az 1000 kcal-ban, de még 1500ben sem...vagyis nem számoltam de sütik is voltak benne, ropi meg olyan amit ide le sem merek írni:)
De a lényeg, hogy ma sikeresen átlendültem a "majdnemmegszegem csokiskeksszel" reggeli holtponton, hajszál híja volt.. nem tudom, de nekem nem túl nagy az akaraterőm. Na szóval ezen átlendülve szépen megettem a kis túrómat gyümivel és most már eszemben sincs megszegni.. de sajnos ez egyik percről a másikra változhat nálam, ezért próbálom tartani magam:)
Sok sikert Nektek is!!
szió :)
hú az fincsi lehet, ugye majd közzéteszitek a recit?
Sziasztok!
Én voltam az egyik hoxás: lepcsánkát sütöttem Roxa segítségével, még fejleszteni kell, de fini lett!
Szép napot Mkinek!
Hát nekem még sokminenbe kell bele gondolnom...de sokmindennel kapcsolatban felnyitottad a szemem :)
Amit KÖSZI!!
Bár a párom tegnap a zabkorpáért is csúnyán nézett rám.. :((250 gramm, többet nem mertem venni)
szia Drága :)
köszike, Te is ügyes vagy!
szegény Amici, úgy sajnálom hogy így megszenved :(
remélem hamar túllesz már rajta!
hú, nem tudom meg merjem e nézni :S
de azért kíváncsi lennék rá :)
Szia!
Remélem ma jobb napotok lesz Amával.
Jobbulást Neki
Hali csajok:))
Én imádoma virslit...és a páriszit is.))
ma 77 kg maradtam.
Csikike nagy gratu neked.))) nagyon ügyes vagy...többieket még nem néztem fogytak e Nikikét a naplóban olvastam.
Ama már jobban kezd lenni:)) Na most sírt fel.((( szegény ugy szenved megint....
megyek is.
puszi
Szia!
Mit jelent az, hogy nem hivatalosan etted ki a határt?
Köszi :)
remélem, hogy aki számolgat, és odafigyel a ch-ra is, mond okosat nekem.
Mert sajna ez így nem túl jó :(
egyszer mutatok egy videót ahogy és amiből készül..én is imádom..de már nem tudom megenni..
(Sziasztok:D)
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, hogy merjem-e kérdezni vagy sem, de úgyérzem hogy muszáj... :(
Szóval, volt valakinek problémája a diéta alatt a szájszaggal???
Az atkins diétánál olvastam, hogy a csökkentett ch-nak köszönhetően előfordulhat.
Itt tapasztalt valaki rendellenességet?
Eddig sose volt problémám a dologgal. De sajnos mostanában van, persze a rágcsi, meg a tik-tak megoldás. De....
Vannak gyomorbajok is, amiknél előfordul, és mivel nemrégen volt nagygondom a gyomrommal, beparáztam, hogy lehet hogy van valami amit nem találtak meg és azért van, de mi van, ha "csak" a diéta miatt???
Bocsika
M.
Igen, én is olvastam, hogy nem a legjobb barátaid, hogy szépen fogalmazzak.
De sajna én még nem vagyok a konyha tündére, mondjuk úgy, hogy az elkészített ételek fele a vödörben végzi...még jó hogy van egy kutyánk...azthiszem nem véletlen 40 kg...
Na de a lényeg, hogy a kedves párom nem szeretne diétázni, illetve mindent imád, ami nem diétás...
Na, elég neki megcsinálni a kajcsit, már ha sikerül, nem hogy magamnak is...
Még a rendes változat is elég nagy feladat, de majd bele jövök :)
Így reggel, mikor pakolom a kaját, marad az öreg barátom, a virsli ebédre :)
:)) igen, olvastam hogy haragszol a felsoroltakra :))
viszont én szeretem őket... már amelyiket, én már unom pl a csirkemell sonkát, ki lehetne vele zavarni a világból, van néhány felvágott amit még megeszek, de kezdem mindet megunni... ezért mostanában párizsit veszek, és gyakran virslizek is :S
Én a virslit, a párizsit, a krinolint azzal etetném meg, aki kitalálta:D
és kitiltanám minden fogyókúrázó, diétázó életmód váltott ember életéből!:)
:))) akkor eheted még egy darabig a virslit :))
de jó is az :)
most nekem sem túl változatos, maradék borsófőzi! virslivel :D
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!