Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
sziasztok!
bocsi, hogy eltűntem, de torna után már itt toporgott apa, hogy pókerezne....utána meg automatie kikapcsolta a gépet:(
Szóval jóéjt és jóreggelt egyben!!!!
Acska a kickbox állati jó, én csak javasolni tudom. Centikben ngyon látványos eredményt értem én el, gondolom a torna miatt. És nem szakadnak tőle mégsem ki a lábaid, mint Rubin R-val.
Bár nekem már ideje lenne kicsit Rékáznom is, nagyon platty vagyok.:)
Szivárnyány szia neked is:)
Velem nincs semmi különös, tegnap sikerült 1239et ennem és tornáztam, csütörtökön minusz 1 kilóval 90 lettem. És veled mi újság?
Na én benézegetek, ha jönne valaki. Na sütök főzök, takarítok. Holnap pihizni akarok. Kekszes almás sütit csinálok, lehet, hogy jönnek anyukámék. Puszi mindenkinek
én sem írnék..
a naplómat is elolvasom miután megírtam és állandóan módosítom ha hiba van:-)
lehet....
szép álmokat megyek alcsizni:))
puszika
megy privi acska.)
Itt vagyok Bogikám...csak Ama nem volt ma sem 100 % jól...de jobb m volt.)))) lassan tul leszünka fogzáson.
ma én is kaptam egy privit a kényesztetni és mindig zs írtam és kényeztetni és szúrta a szemét egy lánynak...igaza van hibás...de én ezért tuti nem írnék senkinek.
Hali csajok:))
Én szarul zártam mert hiába ettem csak 800 kcal mert hazajött apa egy pizzával.)) 2 szelet...de kukoráciás volt...ugyhogy én 1000 számoltam rá.....na mindegy.
Hétfő gyümi nap:)) oksa acska.))
Remélem mindenkivel minden ok..mindjárt visszaolvasok..
senki nem útál ki senkit:-)
csak sok a dolog gondolom:-)
hm..senki nem ir..ki lettem utálva...na jo azért remélem nem csak mindenkinek épp más dolgga van..kár..na mindegy..megértem!!
Akkor jok legyetek!!
Sziasztok!!!
kivel mi történt!!
hU már nagyon régen nem voltam, alig van időm, jaj pedig olyan jo mindig beszélni veletek!!
Sziasztok!
megpróbálok visszaolvasni:-)
Noémi! Any! Merre vagytok?
fel a fejjel:) ne törődj senkivel, a hibák miatt sem, a kajálásra meg oda tudsz figyelni.
most tornáztam a kickboxra
1239 kcallal zártam de ne tudjátok meg miket ettem:(
Na lányok, kész a takarítás, mosás, locsolás.
Legalább nem fáztam közben:P:)
Nem tudom, én meg akkor akadok ki, ha elvárják, h. egyek olyat is, amit nem szeretnék...szerintem mindenkinek saját szuverén joga, h. mit ezsik. Én pl. kifejezettem allergiás vok, ha ebbe beleszólnak és nem tolerálják ezt!:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!