Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Lenne egy kérdésem, ti RR-nek melyik tornáját csináljátok?
hű biztos fini lesz a kuglóf, gondolom a Roxa félét készíted el :)
az inggel ne is törődj, előfordul ez :)
puszi és szép délutánt nektek :)
Én imádok vele sütni:)))
felébredt...puszika
Ama alszik...)
Én vasaltam...kiégettem megint egy inget...ez már 1 hónapon belül a második ing:((( béna vagyok:(
Apának sütök ma du kuglófot....de megvárom h felkeljen Ama....majd együtt.))
Szép idő van du. megyünk ki:)
Jó étvágyat a most ebédelőknek:)
Az nagyon jo lesz!!!
Most lépek!!
ebédelek!!:)
Puszi
Azt érzem egy ideje , hogy ujra erős vagyok, hogy végigcsináljam ezt a fogyit!!Eddig volt pár hétt mikor kételkedés vlt...bár lelki okai voltak..na igen.szo mi szo , le se tagadhatom bánatevő vagyok:(
De próbálok urrá lenni ezen és mindent megtenni, ahogyan eddig!!!
MEGCSINÁLTAM!!!!Végre..bakker..20perc volt, de mintha soha nem mozogtam volna....de jol esett!:)
Büszkeség van!!
El kell kezdenem rendszeres tornázni,mert anélkül nehezebb...eddig miota diétázok nem mozogtam...na igen..a lustaság ha fájna..de ma igen!!Áttörő nap!!!Na jol van nem éljenzem már ennyire magam, mett még hülyének néztek!!
Szia!
Neha ki kell engedi a feszultseget:), mindenkinek szuksege van ra. Fo, hogy most mar jobban vagy, vagytok.
Köszi drága:)))
Ma már sokkal jobban vagyok/vagyunk:))))
puszika
megértelek, tényleg sok ez így egyszerre... de most már jobb időt mondanak, levegőzzetek egy nagyot, töltődjetek fel Amicivel!
az eszegetéssel most mindenki hadilábon áll... többen is mondták, tuti a hold... de nemsokára könnyebb lesz!
vigyázz magadra!
puszi
Szia drága...:)
be!!:( a diéta, apa hiánya, a napi dolgok, Ama sírása, a bezártság (rossz idő miatt nem tudunk annyit kimenni) mind mind.....
De nem panaszkodok van midnenkinek baja!!!!
És sajnos eszegettem szomoruságomban:((
mennem kell, még jövök:)
szia Nonó Drága!
mi a baj miért sírtál? besokalltál?
megértem, 4 hónap kemény küzdelem után nem csoda...
de örülök hogy ma már jobban vagy és sikerül összeszedni magad! menni fog az!
nekem is megvan az a torna a kismamás dvd-n van rajta, de még nem próbáltam ki :) majd megnézem én is!
hali csajok!
NA MA ERŐT VETTEM MAGAMON....TEGNAP KIBŐGTEM MAGAM....sok sok midnen miatt hosszu most leírni.
És most folytatom...reggel 77,5 voltam.....nagyon mérges voltam magamra...nincs csipegetés....összerántom magam.
Amicinek is jobb kedve van....és meg folytatom.
Igen a mozgás fontos...de sztem nem kell midnen nap azt sem. Nekem ma hastánc lenne...de azt hiszem felfáztam lehet az ma elmarad.
Apától megkaptam: Az igényes nők edzésprogramja . RR...és annak az álló része kardió 20 perc csinalom majd meg...kemény de belenéztem és jónak tűnik:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!