Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Jaj ne....drasztikus?!?!?:) Nem bírom a drasztikus diétákat, nincs annyi akaraterőm, tuti, h. bebuknám...
Amúgy annak mi a lényege? Majd utánanézek neten, ha hazajöttem, de most indulnom kő:( Remélem, nem lesz ma sok kölök a sztrájk miatt:)
Sziasztok!
Én nem mérlegeltem, majd csak pénteken. Nagyon nehéz volt elmenni a mérleg mellett, de sikerült. Tegnap 1005-122,1 volt a napom. Egész jó:)))
Viszont megint nem tudtam aludni, úgyhogy a mosott szar a fejemhez képest...
Andi! Valamit változtatnod kellene. Én régebben csináltam a candida diétát és nagyon hatásos volt. Talán 2 hét is elég lenne aztán 1200 megint. Drasztikus diéta de talán beindítaná:)))
Sziasztok!
Manon, szívesen:)
Andi Neked is küldjem a linket, bár lehet hogy ismered, a Barbarás...
Ez a beszéd, meg fogod csinálni és mindannyian meg fogjuk csinálni, amit szeretnénk, mert MEG TUDJUK CSINÁLNI!!!
jól van na! :)
azért tudom, milyen rosszul érint, ezért írtam, az összetörnit bocsika!:)
én is kerestem tegnap letöltés oldalon ilyet, de nincs fent :(
de most kaptam egy linket, remélem ott sikerül jót találni :)
Nem is törtem össze...:)
Tudom, hogy meg fogom csinálni, csak kérdés, h. mikor mááááár????:)))
Fittlabdám nekem is van, nem is rossz ötlet egy dvd hozzá...lehet kapni ilyen 990 Ft-okért hipermarketekben...csak azok nem tom, mennyre jók...na meg persze, ha le lehet tölteni...:)
Nekem nincs még sajna, most Párom épp Anitám javaslatára a BA Pörgesd fel magad-ot töltögeti, de már vagy 2 napja vánszorog a letöltés...:S
Lányok!
Nincs valakinek véletlenül elküldhető formában fittlabda dvd-je? a neten keresgéltem, de semmit nem találtam. csak képeket :( a youtubon meg percenként kéne kattingatni...
Előre is köszi
M.
Andi! próbálj ne mindennap mérni szerintem... talán úgy nem törsz össze a pici töbleten.
Ügyes vagy és lenyomod a maradékot
ahhoz képest hogy eldöntöttem, belevetem magam a fogyiba... tegnap be melegszendóztam...
na majd mától (már megint egy mától...)
Jó, jó, igazatok van, de igazából nem is keseredtem el...csak nem örültem neki:)
Viszont ma lesz torna, ami tegnap elmaradt, legalább majd úgy érzem, h. én mindent megteszek a sikerért:)
És remélem, a sztrájk miatt ma kevés kölök lesz:)
Sziasztok!
Newsy, nekem is:(((( Ma reggel 68,1 kg vtam MEGINT:((((( Pedig tegnap még jól is zártam; 1195 kcallal...:((((((
Sziasztok lányok! Nem igazán tudom, mitől, ma kicsit megint több a súlyom, de ahogy nézem, nálam ez a libikóka megy...:S tegnap is túléltem a spinninget, de ma már "csak" pilatesre és alakformálásra megyek, mert kicsit túlterheltem magam...:(
Ma sajnos nem nagyon leszek, mert egész nap vizsgán kell felügyelnem, de majd este, vagy késő du visszanézek, ha lesz érkezésem.
Jók legyetek!!!!
Köszönöm.
Én is megyek.
Jó éjt!
Mentem csajok.
Jó éjt!
Adri, Neked megy a mail!
Hát, az elég nagy baj:( Sajnos, én is csak 7 hetes koráig tudtam szoptatni a kisfiamat, de nekem más gondom volt...
Menni fog a diéta, mi itt tartjuk egymásban a lelket:)
Szia Adrika! Hogyan diétázol?
Noémi, olvastam a naplódat, látom, te is elérkeztél arra a pontra, amire én is...kicsit elfáradtunk...azért ez ennyi idő és mínusz kg után nem is csoda!:)
Nekem tegnap olyan jól esett az a kis zabálás...:)
És ma is úúúgy ettem volna bűnös dolgokat...de nem lehet:( Pedig mostanában nagyon kívánom, jobban, mint a diéta alatt valaha is...!
Szívem szerint január-februárban csak súlytartanék, de nem merem, mert félek, h. visszajönne pár kg és nem akarok visszamenni 70 fölé... Pedig sztem tavasszal-nyáron könnyebben megy a fogyi...
Nagyon kevés a tejem sajnos.
Nekem a cukrom miatt muszáj a diéta, csak terhesség alatt zabáltam mindent és most nehéz a visszaállás.
Nagyon bájos:)
Azért te óvatosan diétázz, gondolom szoptatsz még?!
Köszi. :)
Holnap lesz 7 hetes.
Szia!
Üdv. a csapatban:)
Megnéztem a kislányodat, tüneményes. Most mennyi idős?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!