Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Látom mindenki ügyesen halad!!!!!!!! ;)
Helyes!!!
Mivel soha nem feledkezünk meg arról, hogy LE KELL FOGYNUNK, ugye???!
Mert én soha nem feledem... JÓ kevesebb súllyal élni. :)
Bezony, és a minőségről még nem is szóltunk...
Nem mindegy, hogy hajdina vagy főtt tészta. :S
Sziasztok Lányok! Egy kis mérés eredmény. 100g száraz tészta kifőzve 240 g lesz, ami 350 kcal. 100g főtt hajdina pedig 110kcal!!!!! :)
Mindenkinek kitartást, ügyesek vagytok a gyömi-nap miatt!!!!! :)
Jó reggelt lányok!
Hogy vagytok? Végre péntek. :D Aztán már csak egy napot kell kibírnom Párom nélkül és utána 3 napig szabad lesz és vasárnap utazunk haza. :D :D
Sziasztok!
Vagyok ám csak egy kicsit sűrűsödnek a programok és nem tudok mindenhova írni, de amikor van időm olvalak titeket.
Porcica a naplódba is írtam minden elismerésem a tiéd illetve azok akik ilyen kúrákat végig tunak csinálni. Őszinte leszek én erre képtelen lennék. Előbb bírna rá valaki a több mozgásra mint erre.
Lányok ilyen nap után nem vagytok ma sokkal éhesebb?
Én ettől tartanék.
Köszi! :)
Az előbb a naplómba még írtam mást is, amit összefüggésként észrevettem. Tényleg nagyon hatásos egy nap volt a tegnapi. :)
Igen, szerdára tervezem, mert akkor nekem nincs se zumba, se vizsga általában.
Szeretettel várlak jövő héten! :)))
Jó reggelt Csajszikáim! :)))
Valószínűleg a tegnapi zöldség-gyümölcs napnak köszönhetően ma magamtól ébredtem óracsörgés előtt, és tele vagyok energiával. Tevékeny reggelen vagyok túl, és jól érzem magam! :)
Ezt tényleg érdemes minden héten megcsinálni! :)))
Sziasztok Csajok :)
Gratulálok mindenkinek aki kibírta a mai napot! Nagyon ügyesek voltunk! Csak így tovább, olvasok egyébként minden nap,de nem vagyok most toppon, vannak bajok sajnos és eléggé megviselnek, nem megy annyira a kajcsira figyelés,de igyekszem most már talpra állni újra :) Puszi Nektek és jó éjt!
Hát ez a zöldség-gyümölcs nap lassan letelik, és nem is volt vészes.
Megírtam a naplóm, benne a tapasztalataimat a mai napra, ha érdekel valakit.
Most irány callaneticsezni! :)))
Bravó,komolyan le a kalappal, bele is kukkantok a naplódba, ha nem titkos.
:)
Na túl vagyok az ebéden, és nem is volt rossz. Jól islaktam, és nem is vagyok elégedetlen életérzésügyileg. :)
Viszont a déli kávém is meg fogom inni... nem baj, nem kínzom magam, legközelebb majd egyel kevesebbet iszom, a harmadiknál megtalán már azt sem...
Köszi Lányok a bíztatást! :)))
Gratulálok, meg lehet kérdezni, hogy mennyi az?
:)
Kitartás, fog az menni!!!!
Nem adjuk fel, nem szabad!!!
Reggel: 1 tejeskávé
Délelőtt: 1 alma, 1 körte
Hát... éhes vagyok, pedig fél órája ettem a gyümölcsöket, és dugig lettem. Lehet, hogy manem működtethető a szokásos időbeosztásom? Mármint a napi 5x-i étkezésre vonatkozó időpontjaim...
Ebédre van sok-sok zöldségem... salátakeverék, uborka, paradicsom.
Délutánra, meg vacsorára lesz sárgarépa és karalábé.
Azt hiszem bal lábbal keltem... pedig pont nem ezen a napon kellett volna.
Időben is feküdtem, hogy eleget aludjak, mégis. Ilyen lenne az időjárás? Most PMS sem lehet. Mégis olyan nyomi vagyok, és nyűgös... ááááá....
Megcsinálod:)
Köszi mindenkinek:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!