Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Hahó!
Félidőben vagyok és ilyenkor mindig +1,5 kiló, ami most is meg van, de legalább tutira nem zsír:D
Rengeteg a dolog a lagzival. Most is nagy "munkában" vagyok!:D Már vagy 1000 képet megnéztem hogy milyen legyen a csokrom:D:D
De haladunk. Meghívókat már nyomtatják. Kitaláltuk a köszönetajándékot! Már csak le kell gyártani/gyártatni:D A héten lebeszéltük a dekort. Lényegében már csak apróságok vannak vissza!
Még a TTD fotózáshoz kellene ruhát találnom:D Meg nincs cipőm, Szabinak semmi ruhája nincs még.......
Mondjuk még van időnk:)
Többiektől bocsi hogy nem a témába vágott!
Ja! Tényleg! Mizu a fogyis talival????
Kitartás:)
Neked is szép napot :)
Szia Antica :))
Gratulálok az 5 kg-hoz:)))
Sajnos egy idő után mindig megáll egy kis időre a fogyás, mert a szervezeted megszokta a táplálék összetétlet és a mennyiséget...de ettől még centiben fogysz, mint a ruháid is mutatják..a lényeg h vagy kg vagy cm vált legyen:)))
Igen hangulat változásim nekem is voltak...ez is vele jár a fogyással, h elvonsz magatol dolgokat...
Halihó:)
Kisrigó azt büntetlenül...sőt én büntetlenül ittam zéro colát is és bolerokat is...az is édesítőszeres....főleg az ice tea, almalé és szőlő nagyon finom:)))
Tereza jön és a coláért majd kapok:)))
Cinike mi a pálya, sok a dolog a lagzi körül???
No comment??? mi a baj?
Hello Csajok!
Mostanában kicsit eltűntem, de azért olvasgatlak ám Titeket!
Fogyiról csak annyit hogy pont félidőben vagyok. No comment!
Sziasztok:)
Kisrigó...nullának semelyikben nincs kcal:)))
Tom, tom:))) Igaz:)))))
Megyek is tornázni:)))
mentem volna 27-én én is....de Apa éjjelig melózik, Amát ninc shova tenni, rá meg kéne h vigyázzon valaki amig tonrázok:(
Imádlak:)
Nekem erre mondta Ádus, ha 60 alá megyek...doki!!!!!
Nem hasaztam többet drága....csak amennyi egy normál tornában van....majd éelőben meglátod az én hasam hagy kivetnivalót maga után...bőr még nem huzodott vissza a terhesség után...
ha Én még 12kg-t leadok, akkor akkor a családom minden tagja pánikrohamot fog kapni és engem pedig bedugnak valami szutyok kórházba....:)))
na,de vicc nélkül... Te külön hasazni szoktál???
Vágyom!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))
33 kg leadsz és én megígérem, nem elsz hasad:) Bár máshol sem marad túl sok, de valamit valamiért :))))))
Óó, hogyne! :)))
Noémi, Te pocid olyan szépen gyorsan lement... mondd el hogy kell pocakot lefogyasztaniii???? :))
Ma a Barátainknál voltunk...de látom nem volt nagy élet...
Mi van csajok, mindenki lefogyott???:))
Én a KickBox 1-re és a 2-re is szoktam tornázni, nekem is nagyon bejön! :)
Szerintem nagyon jó zsírégető torna. Én sem szoktam megizzadni tőle, de kellemesen átmozgatja minden porcikámat, és biztos, hogy ez is segít abban, hogy olvadjanak a centik lefele.
Nekem most volt a hétvégén 1 hónapja, hogy fogyózom, és mellette minden másnap tornázom itthon valamelyik dvd-re. Eddig 6 kg ment le, és centikben mérve 7 cm a csípőbőségemből, 8 a derékból, és 3 cm a combomból.
Én is észerevettem sokszor h több a kész ételek kcal-a m amit én készítek...csak hát érthető h nem tudod mindig kiszámolni te sem, főleg ha nem te főzöd...
Remélem.
A készételek kódját azért szoktam megnézni, mert gyakran nincs időm főzni és menüt eszek, ezért ekkor fogalmam sincs, hogy hogyan készült az étel. De én eddig azt gondoltam, h nagy eltérések nem lehetnek. De ez elég durva!
Sose szoktam általam készített ételek kalóriaértékét máshol nézni. Nincs értelme, mert úgyse tudod, hogy ők milyen recept alapján számoltak.
A fontos az, hogy te miből, mennyit raktál bele!:)
Egyébként igyekszem olyan ételeket venni, amin van tápanyagtáblázat, szerencsére egyre jobb a helyzet ezen a téren.
Nem lehet, hogy valami jó cukros, betűtésztás paradicsomleve, amit a menzán adnak?! Arról el tudom képzeni a 255kcalt:)
Sziasztok!
Ma paradicsomlevest főztem. Megnéztem a kcal.hu-n és ott 1 adagra 255 kcal-t írnak és 40,4 g ch-t!!!! AMikor főztem mindent pontosan lemértem és kiszámoltam. 2dl paradicsomleves: 22,33 kcal és 4,2 g ch. Hogy lehetséges ez? Mindent beleszámoltam!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!