Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Büszkén jelentem, hogy tegnap kiálltam a süti próbát! Tegnap vendégek voltak nálunk, és hoztak almás pitét (az egyik kedvenc sütim) és hősiesen megálltam, h egyek belőle. Gyorsan megnéztem a neten, h mennyi ch van benne és rögtön eltántorítottam magam! :) Ehelyett este készítettem magamnak 2 dl tejből édesítőszeres eperpudingot. Ez volt a jutalom! :)
Szia!
Biztos nem vettek eszre.
Hogyan kell kcalt szamolni? En nem biznek a kcla.hu adatokban, a foeteleket tekintve, mivel mindenkinek mas a receptje. Azt ajnalom Neked, hogy mikor keszited a kajat merd le az alapanyagokat es utanna szepen kiszamolod magadnak, hogy hany kcal osszesen a kaja. Osszeadod az alapanyagok tomeget es igy kijon hany gramm az egesz. Mikor eszel, akkor megmered, hogy hany gramm es kiszamolod, hogy az egeszbol ennyi gramm hany kcal. 1-2 het es belejossz, mar nem is fog kelleni merni, fogod tudni fejbol.
Noémi!Remélem jól sikerült a tegnapi baba zsúr.
Nekem gyorsan eltelt a hétvége és még kaja szempontjából is ügyes voltam. Nem bűnöztem semmit. úgyhogy büszke vagyok magamra. Remélem végre eredménye is lesz.
Hűha, régen volt ilyen halott a fórum:(
Szomi vagyok régen Onikita, Bogika, ők most kismamák, Csikike Ő már nincs, mcleod, Andika, Cunika, Cinike, Ágica, Anita, tudom sok nevet kihagytam elnézét annyian fent voltunk mindig:(
Sebaj....remélem mindneki nagyon ügyes és csinos:)
Még eddig megálltam. Majd ha éhes leszek, akkor eszek egy picit a sütikből, és akkor már mára ennyi. (remélem)
Este Lady's night lesz, de azt meg átvészelem virgine édesítőszeres moitoval. Abban sztem nincs kalória, sem ch.
Halihó!
Na ilyenkor kellene erősnek lenni! Jelzem, nekem sem sikerül...
Mamám, mindig olyan finomakat süt, és hát, izé.... nem lehet neki ellent állni!!
Itt örvendezek, h milyen ügyes voltam ma, erre a sógornőm beállít egy nagy tálca sütivel a kedvenc cukrászdámból! Mit tehet ilyenkor az ember?
Majd megpróbálok csak egy picikét enni, csak éppen kóstolóba....
Én is kalóriát számolok, de mostanság annyi butaságot csináltam (marhapöri, tarhonya...), hogy holnaptól egy 15 napos-térj észhez-level diéta "pihenésképp".
Esetleg valaki Kecskemét és környékéről? Ajánlom figyelmébe a "Kecskemét és környéke diétázók, életmód váltók beszélgessünk" topicot.
Sziasztok!
Képzeljétek! Sikerült szert tennem a L.dl-ben egy light Camamberre. 100g-ban csak 0,4 g ch van! És nagyon finom!
Már tudom mi lesz az ebédem! :)
Szia Rosa, sziasztok:)))
És mostanában lenmagos kenyeret eszek, ajánlom akinek problémája van a wc-sel. nekem nincs, de mióta ezt a kenyeret eszem, még jobban érzem magam:)))
Sok benne nagyon a rost és marha finom:)
Le is töltöttem Billy-fiút:)
Mehet a torna!
Nagyon jó helyettesitésre a zabkorpa,búzakorpa,én szoktam gerslit főzni rizs helyett /hántolt árpa/,olcsó,finom,jól telit és remek rost forrás.
Ajánlom mindenkinek.
Volt hogy zöldbab levest főztem és abba szórtam bele egy keveset,nagyon jó izt adott neki,csak vigyázni kell,mert nagyon megdagad.
Én is gondolkodom rajta..minjá megnézem a honlapját.
Tornának meg jöhet Rubint Réka+Billy fiú Taeboja!
Köszi!
Én arra gondoltam (valahol olvastam), hogy az 1. kategóriába tartozó dolgokból ennék sokat, minden étkezésnél, a 2. kategóriásokat 2-3 étkezésnél, a 3.-ba tartozóktól pedig igyekeznék tartózkodni. MAXIMUM 1 étkezésnél.
Ez így nem tűnik olyan vészesnek. Lehet, hogy egy próbát megér. :D
Én próbáltam,de nem tudtam teljesen betartani:(
Nekem nagyon kötött,de Alexandrának jó receptjei vannak,és egyszerűek.
Szia Didu!
Itt is talizunk?:))
Hogy vagy?Nem mész még férjhez?
Szia Nonó!
Örülök,hogy látlak!A kislányod csodaszép kis hercegnő!!!:))))
Sziasztok fogyizók!
Asszem én is nekirugaszkodom egy kis diétának,sokat nem szeretnék fogyni,de formálódni nem ártana...
Szülések után leadtam 14 kg-ot,amiből azóta kb.ötöt szedtem vissza,ezt jó lenne ledobni,de ha csak centire fogyok az is jó lesz:)
Sok sikert,olvadó kilókat mindenkinek!
Köszi! Kipróbálom! De mi lenne ha a rizst zabkorpával/ búzakorpával helyettesíteném?
Pont tegnap akartam répafasírtot csinálni, de nagyon sok lett bele a tojás és inkább hasonlított rántottára :S
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!