Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap rossz napom volt kihúzták a fogamat, de a jó benne, hogy enni nem tudtam, így egy kilóval megint kevesebb vagyok!!!Vagyis kereke 100!Ez -10kg aug.1-től!Ma sem nagyon tudok enni, de nem is bánom.
Masik forumba eppen beirtam! akkor idemasolom onnan!
Majus 2-an jott a "kattanas".akkor a 172cm-hez 72 kg tarsult,ami a vekonyka csontozatom miatt szamomra szornyu volt. (Ez volt eletemben a max es soha tobbe nem is leszek meg a kornyeken sem,ezt igerhetem)
Julius 18-ig lement 9 kilo!
Kaloriaszamolas, szigoruan. Es mozgas! De semmit nem tiltottam meg magamtol. . Volt hogy este 11-kor sor volt chipsel, csokizas, sutizes. . . (ezzel nem azt akarom mondani,hogy ez igy helyes volt,de neha kellett es mukodott )minden! De szigoruan beszamoltam a napi adagba. Naplot vezettem az utcso falatig. Nem lehet is sumakolni,mert magadnak hazudsz! (jah es ha pl edesseget ettem,azt mindig tobbe szamoltam,mint ami,igy buntettem magam. Es ezmiatt ehesebb votlam aznap,mintha normalisan ettem volna :D )
Es ha kivolt a napi kaloria, meg egy kavet sem voltam hajlando meginni. (parom nehezen viselte ezt a hobortomat,amikor megkerdezte pl,h kersz egy kavet? En erre: mindjart,megnezem,belefer e meg a mai napba-es azzal osszeszamoltam az addigit :D)
De szerintem itt is fontos, hogy ne ehezz, en igy egesz nap ettem. Nem sokat, de legalabb 7x egy nap. Keveseket, par falatot. amit imadtam, hogy sosem ereztem magam ehesnek es sosem ereztem, azt a nehez , bezabalt erzest sem. Heti 5x futottam, bicoztam, tornaztam.
Aztan hazamentem Magyarba 7 hetre. . . azt hittem, vissza fog jonni, de mar szamolas nelkul meg fogytam 1, 5 kilot kb. Mar nem akartam es nem is tudtam volna nagy adagokat enni. Ha etterembe ettem,megettem a levest es a masodikat elcsomagoltattam es 2x-re ettem meg,mert nem ment maskeppen)
Mar tudtam, mi az a mennyiseg, ami rendben van egy etkezesre es mentem futni is terembe rendszeresen.
A megtartas titka szerintem a merlegeles. Amint latod, hogy kuszik a merleg nyelve felfele, akkor kell megalljt parancsolni magadnak!
Te vagy a sajat tested ura es az akaratode, igy minden rajtad mulik.
Es ami baromi fontos! a kitartas! akkor is,ha eppen nem latsz eredmenyt, mert kesobb bizony lesz eredmenye... (en is stagnaltam,nem egyszer!!!)
Nem mondom hogy konnyu, de naon megerte! Parom konkretan le sem szall rolam,allandoan udvarol,olel azota talan megjobban!
Ennek a rendszernek koszonhetoen rajottem,mennyi felesleges kaloriat viszek a szervezetembe.
Tegnap elott 61, 9-et mutatott a merleg, tegnap elszallt az agyam es felfaltam egy tonna csokit, gulyast vacsiztam, nem kis adagot. Matol megint jo kislany leszek, ennyi a titok! Szerintem :)
Szia!
Nagy vonalakban: Mindenképpen szerezz be egy konyhamérleget, ha esetleg nincs. Mindent mérj, amikor főzöl vagy ha eszel. Nagyon sok élelmiszeren rajta van, hogy 100gr-ban mennyi kcal van, így olyankor könnyű. Ha nincs, akkor én a kcal.hu-t vagy a kaloria.extra.hu-t szoktam használni. De ha nagyon nem találom, akkor beírom google-ba, hogy pl. virsli kalória és kidobja.
Mielőtt elkezded, ki kell számolnod, hogy mennyi az a kcal, ami mellett fogyhatsz. Ezt itt: [link]
Tudom, bonyolultnak tűnik elsőre, de egy idő után már nagyon könnyen megy. Szerintem a kcal mellett a szénhidrátot is érdemes nézni.
Sziasztok!
Megint lement egy fél kiló. :-) Minden dekának úgy tudok örülni.
Elkezdtem tornázni is, hétfőn szobabicó volt, kedden alakformáló torna, tegnap pihenő. :-) Én heti 4 tornát tervezek egyelőre. Megkérdezlek Titeket is, jól gondolom-e. Ugye én még jócskán fogyni szeretnék, ezért úgy gondoltam, hogy a 4-ból heti 3 kardió (bicikli, futás vagy ugrálós torna) és egy alakformáló. Aztán ha már közelebb leszek a célhoz, akkor 2-2. Ez így jó lehet?
Mert valahogy én úgy gondolom, hogy ha most elkezdenék RR-ra tornázni, akkor elkezdenék izmosodni, ez ok, csak nem látszana a háj alatt. :-)
Szia!
Én is 55-56kg-ra szeretnék lemenni, a 90 napos diétát csináltam, de ha segítenél hogy megy ez aszámolgatás, kipróbálnám, csak én abszolút nem értek ehhez.Hol tudom megnézni mi mennyi?
én július 25.-e óta fogyózok... kenyér elhagyása, cukros dolgok... vezetem a naplómban, hogy miket eszek, és ez sok erőt ad. én kb. napi 3x-4x eszem, mert soknak érzem, ha többet.
az elején tornáztam, de akkor sokkal éhesebb vagyok, ezért abbahagytam...
Ki mióta fogyózik?
Én most 3dik hete kezdtem el de igazából csak annyi, hogy kevesebbet eszek nincsen nasi és nincsen édes lötyi ivás. :)
Igyekszem napi szinten rendszeresen enni lehetőleg 5x ez a kicsi lányom szerint változik, hogy milyen napunk van. :D
Ti tornáztok is?
Mennyit szoktatok?
Pihenőt szoktattok tartani a héten?
(Mind a hét nap vagy csak 5-6ot?)
na ma 1000 kcal amit fogyasztottam és megyek futniiii :D
ééééééééés holnap leszek 23 éves, juhúúúúú :D
sziasztok, rég voltam , vagyis benézegettem csak irni nem volt időm:D
most nem számolok meg nem is fogyozok annyi a melo hogy bármit és bármennyit is eszem mégse nő a súlyom, szeretem az ilyet:D
Sziasztok!
Én is számolgatom a kalóriákat de mellette mozgok is. Ez most a harmadik hete az alakomon is látszik meg már 1 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. :)
Nem siettetek semmit csak szépen lassan szeretnék fogyni, mert még szoptatok. :D
Ismet itt vagyok!
Regieknek merre vagytok?
Ujaknak sok sikert!
En 10 kilot fogytam 3 honap alatt!
Megeri,nem erdemes feladni. Azota mindent eszek,ugy ahogy jolesik es nem hizom. (koppkoppkopp) :DDD
szep estet!
Hol vagytok Csajok? Mindenki számol? :-)))
Dicsekszem picit, megint lement fél kiló. :-) És tegnap 45 percet szobabringáztam.
Ti hogy álltok?
köszi :)
sajnos fórumot olvasni még nincs időm... de pótolom :)
Rendben. Nem is rossz szándékból írtam...csak megkímélnélek a rossz tapasztalataimtól...amiket átéltem,mikor úgy csináltam,mint te. Természetesen nincs jogom beleszólni.
Remélem minden jól alakul,ahogy szeretnéd. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!