Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kalandozás a francia konyhában fórum

Kalandozás a francia konyhában (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kalandozás a francia konyhában

2010. dec. 15. 21:51
Próbáltatok már macaront sütni?
2010. júl. 12. 13:30
Végre egy jó kajás cikk, meg recept, abszolút gratulálok, hogy mindent házilag csináltatok meg, és nem fagyasztott meg kész cuccot vettetek. És engem is érdekelnének egyéb kalandok is, mondjuk valami jó kis terrine vagy bármi :)
17. pmazsi (válaszként erre: 16. - Panka-8)
2010. júl. 12. 13:18
Egyenlőre csak ennyi volt...de ha lesz valami újabb kaland (nem csak francia) majd megírom :-)
2010. jún. 29. 17:49
Egyéb kalandok a francia konyhában??
2010. jún. 26. 17:02

Nagyon tetszett a történet!

Már én nem próbálnám ki, mert úgysem ehetek ilyesmit a betegségem miatt, meg idős is vagyok ehhez, de ha fiatal lennék, lehet, hogy megpróbálnám megcsinálni, pláne, ha lenne segítség is hozzá.

14. Camay
2010. jún. 22. 22:22
Nem vagyok csigarajongo, de jo a cikk. :)) A tengeri herkentyukbol is csak a halat es a rakfeleket szeretem. Ha lenne akinek elkeszitsem, talan meg is birkoznek vele. :))
2010. jún. 20. 00:06
Tetszett ez a cikk, jó a leírás, köszi! :-))
2010. jún. 19. 20:48

férjem imádja:-))

Inkább készen vettem eddig, de Pesten élő francia ismerősöm rendszeresen elkészíti,

11. M_Marcsa (válaszként erre: 10. - Pmazsi)
2010. jún. 17. 16:53
soha :)
10. pmazsi
2010. jún. 17. 12:58

Sziasztok!


Örülök, hogy azért elég sok mindenki pozitívan áll hozzá .-))))

Remélem azért előbb vagy utóbb mindenki rászánja magát és lesz mersze megkóstolni :-)))

2010. jún. 16. 20:28

Haho!én Párizsban ettem csigát,azt hiszem jobb,ha nem én keszitem el, vagy megveszem boltban. LEhat kapni ilyen sp..arokban,tesznyokban csak fagyasztva es meg kell sütni.

Ja és amugy az elsö harapashoz kellett egy kis küzdelem,de finom volt a csiga:)

2010. jún. 16. 12:20
Barátnőm apukája már csinált és neki ízlett. Én egyenlőre még nem merem kipróbálni, bár szívesen megfőzném kérdés hogy ki enne belőle itthon:S
2010. jún. 16. 08:04
Nagyon szuper...nekem egy párszor anyum csinált gombapörit, az nem ennyire babrás...kicsit a zúzapörire hasonlít...az is fini volt..lehet ezt kis kipróbálom...
2010. jún. 16. 07:20

Kár, hogy ilyen macerás az elkészítése; meg nekem gyomrom se lenne hozzájuk. (A hal kivételével nagy ívben kerülöm a tengeri herkentyűket is.)

A kertemben esők után kilószámra szedem őket össze. Sokszor megfordult a fejemben: ha nem lennék olyan finnyás, mennyivel változatosabb lehetne az étrendem.

2010. jún. 15. 22:06
Jó cikk, én szívesen megenném, ha nem lenne ennyire macerás. (Ha jól emlékszem egyszer már ettem, engem a zúzára emlékeztetett)
2010. jún. 15. 21:43
Hát, nem kívánom.
2010. jún. 15. 21:35
A cikk nem rossz, legalább tudom, hogy mit nem eszünk :)
2010. jún. 15. 21:34
Pföjj :)))
2010. jún. 15. 21:08
Mivel ez nem egy mindennapi recept és az elkészítés is izgalmasan sikerült, arra gondoltam, hogy megírom cikknek. Így kerekedett belőle az élménybeszámoló, vagyis hogyan készítettük el a burgundi csigát lépésről lépésre.

Ugrás a teljes írásra: Kalandozás a francia konyhában

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook