Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Kakaós-vaníliás csiga recept

Kakaós-vaníliás csiga recept

A Kakaós-vaníliás csiga hozzávalói:
50dkg liszt,
30dkg vaj,
15dkg porcukor,
2db tojás,
1/2cs sütőpor,
5dkg kakaó,
2cs.van.cukor


A Kakaós-vaníliás csiga elkészítési módja:
A hozzávalókat a kakaó és a van.cukor kivételével eldolgozni, a tésztát kettőbe venni, az egyikbe belekeverni a kakaót, a másikba pedig a van.cukrot, eldolgozni. Kinyújtani, a fehér tésztára tojásfehérjét kenni, rárakni a kakaóst és feltekerni, mint a bejglit. Fél cm-es szeleteket vágni belőle és sütőpapíros tepsiben megsütni.

Gyors, egyszerű, keksz szerű sütemény lesz belőle.

Ismerős által kipróbálva: tojásallergiásoknak por+tejföl és ugyanolyan jó lesz a tészta. :-)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kakaós-vaníliás csiga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook