Kaális babások ide! (beszélgetés)
Az jóóóóóóóóóóó.Én nem csinálok semmit,legfeljebb mondom apának,hogy üljünk be az acapellába ott nagyon finom sütik vannak.Basszus lámpázni kellene.Képzeld szinte mondhatom,hogy a lámpától egyik napról a másikra jobban lettem.Takonypóc van még de nem vészes.Itt a levegővétel volt a ross,most nincs orrdugulás.
Milyen sütit akars sütni,azonkívül,hogy szív alakú lesz?Ilyenkor este már ne láss neki.Most egy pár napja savanyú ubit kívánok.
Azt hittem nincs senki! :-)
Hogy érzed magad?
Holnap szív alakú tortát akarok sütni és már nagyon birizgálja a fantáziám, de ha most megcsinálom, akkor reggelre nem lesz belőle semmi.
Megcsináltam a munkám,és az autómat is lemostam,kitakarítottam.Szegény már kívül belül nagyon koszos volt.Most néztem az időjárást,hogy jól is tettem,hiszen nem lesz eső,holnapra is napos időt mondott:-)
Mekiből hoztunk kaját vacsira,de lehet még egy mangó le fog csúszni:-)
Helló Szivi!
Én senki vagyok??
Elhiszem, hogy várod, én is várom már a 16 hetest, pedig tegnap voltam. :-)
Ne parázz, csomók vannak a melledben, ami azt jelenti, hogy a tejmirigyek vannak bedurranva és ez jó. Nekem ha nagyon fáj fürdés közben jó melegvízben átmaszírozom finoman, úgy, mintha fejnék, csak nem nyomkodom. Utána könnyebb.
Jajj úgy várom már a szerdai uh-t.
Remélem minden rendben a babákkal.
Már szinte nincs is mell fájdalmam,feszülésem. Kicsit fáj ha hozzáérek bár belül olyan kemény csomók vannak és teltebb is. Több fórumon olvastam hogy a mellfeszülés megszűnés rosszat jelent. Jajj megijedtem:-(((
Az én anyósom nem kérdezi,mivel egymással szemben lakunk csak karácsonykor szoktunk együtt enni, akkor is nálunk. De ha főzünk olyat, amit tudjuk, hogy a másik szereti, akkor mindig viszünk át és ők is nekünk.
Az én dokim egyből mondta, hogy júliusban lesz szabin, kérdeznem se kellett. Mondta, hogy szülés előtt 2-3 héttel már itthon lesz, így reméljük nem indul hamarabb a baba. Ha meg haza jön, akkor befektet. De látta, hogy ez az ötlete nem tetszik, így mondta, hogy lehet egy olyan megoldás is, hogy ha megindulnak a fájások, akkor elindulunk és reménykedjünk, hogy ide érünk. Aztán megbeszéltük a férjemmel, hogy ha fájások közepette kell 2 órát utaznom, akkor biztos, hogy leüvöltöm a fejéről a hajat, így inkább befekszem, ha kell. :-) Csak hát Abikám... szülés előtt 3 héttel és még utána is 4-5 nap. Az azért nagyon sok!
Jó étvágyat! Gyertek később!
na megyek én is megyünk ebédre..
de talán majd még benézek délután.
vigyázzatok magatokra
cupp
Én leszek délután. Kettőkor kell utrot feltenni:-))
Igen anyósék tőlem is mindig kérdezik mit ennék és édesek nagyon. Fincsiket főznek.
na vigyázz magadra. PÁPÁ
Na mostmár tényleg megyek.Siasztok.
Ol.yan nehéz elválni tőletek:-D
Lyana,nem ismerem a dokit.Majd meglesem a szegedi női klinika honlapján.
Igazad van Bibóm,lényeg,hogy foglalkozon velünk.Én ha nem lesz bent a szülésnél akkor nem adok neki pénzt.Mivel Sivivel a nyáron szülünk és közel az augusztus 20-as ünnephez,remélem bent lesz.Kolléganőm azt mondta,hogy már most meg kellene tudni mondania,hogy mikor van szabin.Más valaki meg azt mondta,hogy büntetik a dokikat,ha aznap nem kell dolgoznia,nem ügyeletes akkor bent se lehet mert megbüntetik.Igaz ez??Remélem nem.Egyébként meg jó pénzért mindent.Na megyek tényleg 3 körül leszek.
Sivi vacsira jöhet a gulyás nyitom majd az ablakot!!!
Lyanám anyós tuti finomat fog főni,főleg,hogy a menye terhes:-D
Tőlem mindíg megkérdezik mit akarok enni,mondom mindegy erre ő:Nem mindegy:-D
más szegedi lány is mondta hogy az első uh után kirakták őket. hát én sem bánom.
Dr. Hodoniczki László lesz a dokim.
Ja, azt még nem említettem,hogy érdemes sportmelltartót venni és abban is aludni, ha nagyon fáj a cici, mert elnyúlnak a szalagok és csúnya lesz utána. Nekem 85 E méretem van, kb. 5 éve alszom sportmelltartóban és mérettől függetlenül nem nyúlt el a bőröm, nem csíkos, hanem van tartása. Ezt valószínű csak ennek köszönhetem.
Tudtam, hogy nem olcsó doki, de remélem nála már tényleg jó kezekben leszünk. A váróban beszélgettünk páran és azt szűrtem le, hogy nagyon észnél van, így remélem tényleg nem lesz baj. Csak nehogy akkor szüljek, amikor nyaral. :-)
Szarakodik a netünk. Itt ha fúj a szél, ha esik az eső, ha süt a nap valamiért mindig akadozik.
Persze, mindenkinek küldök, aki kér, nyissátok az ablakot! :-)
hát na a dokik sem egyformák és nem egyforma összegért dolgoznak...
csak minden rendben legyen és tényleg foglalkozzanak az emberrel.
Engem az 5.héten kiraktak a kaáliból,pedig a csajok többsége itt a fórumon 11.hétig járt kaáliba.Nem is bántam,hogy már nem kellett mennem,mert nem szerettem oda járni:-(
Velem ellentétben a csajok mint már írták ők szerettek oda járni.De minden kaáli más és más.Így elképzelhető,hogy mivel te is szegedre jársz neked se kell többet menned,de vigyázz magadra.Telefonálni kell ha van valami gondod.Ennyi.
Ki lesz a dokid szegeden???
Vigyázz magatokra!
Jó étvágyat!
Puszi
Na lányok,most elmegyek kiteregetek,mert tegnap óta mos a gép:-)
Ugyanis keveset raktam bele és nem akart kicentrizni.Ma raktam még bele,mert lett olyan amivel ki lehetett mosni őket így most ha minden igaz már ki is mosott a gép.Aztán elmegyek enni anyumékhoz,és utána el kell menjek a másik munkahelyemre megcsinálni a munkámat.De délután vagyok.Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez.Puszi csajok.
hát az nem kevés összeg szivikém...
bár mi is beszélgettünk mennyit adunk majd ha esetleg nincs összeghez kötve de mi olyan 60000 körül gondolkodtunk,na de majd kiderül ha odáig jutunk...
Hajjj jajjj lányok. Mostmár nagyon izgulok hogy a szerdai uh egy vagy két babát mutat majd. De mindegyj hogy mennyi lesz az a lényeg hogy baba van a pocimban. Nincs igazam??
Gulyás leves??? nyami nyami szivikém majd szólj ha kész és nyitom az ablakot. Ugye küldesz nekem???
Mi anyósékhoz megyünk ebédre ma remélem valami finomat főznek.
Orvos kérdés: az én nődokimnál minden megjelenés a magánrendelésén 5000 forint uh-val együtt. ha bármilyen vizsgálat kell azt a klinikán csinálja ingyen. a szülésért még nem tudom mennyit kér majd szerdán megkérdezem.
Szia Szivi.Én is ettem gulyáslevest a héten és palacsintát:-)
Most anyukám valami levest meg zacskóba süti a krumplit meg nem tudom még mit.De már éhes vagyok nagyon.