Kaális babák (beszélgetés)
Neeeeem szabad elmondani🙈🙈
Nekem elsore fius megerzesem volt, az ido elorehaladtaval pedig csak erosodott az erzes😍😍
A gazdatest véleménye felülír mindent!
:-D
Nekem megérzésem mindig van, de csak mióta terhes vagyok, azóta jönnek be. Mint pl az, hogy lány lesz, nincs apelláta. :D
Jönni fognak azok a nevek. Ha más nem, amikor majd ránéztek a babáitok arcára. Akkor biztos lesz majd egy "szívdobbantós" (by benver) név. :)
Férj kislány párti, nekem mindegy.
Megérzés nuku.
Köszi a tippeket mindenkinek!
A fiú nevekkel nàlunk is nagy a zűrzavar.
OK, de szerintem az még később lesz, mert mindig elmegy az életkedvem is. :D Egyelőre a Janka a legszimpibb továbbra is.
Melltartó témához: A csepeli kismamaboltban 2 - 3 ezer forintért láttam szoptatós melltartókat. Nem vettem, így nem tudom, hogy milyenek, de nagyon ajánlotta a hölgy. 90E -ig van, ha jól rémlik.
Lányok! Amikor ebbe beleolvasok, akkor mindig azt érzem, hogy a mi gyerekeinknek sosem lesz neve. :D
Hogy lehet ennyi engedélyezett idióta név? Például senkit sem akarok megbántani, na de hogy lehet egy kislány Adeodáta? :O
Akkor közben már rákerestél. A Panorama-nak is van több csomagja, a 200 ezres szűr 18 betegségre. Annyit tudok még, hogy a Panorama-t az USA-ba küldik, a Nifty-t azt hiszem Kínába.
Persze mindent nem lehet kiszűrni, és nem szabad túl paranoiásnak lenni, én azért írtam is, hogy én 40 éves vagyok, a korom és a lombik-ICSI miatt eleve a kombi teszttel szerintem szörnyű rizikót hoztak volna ki, amitől meg nekem állt volna fel a szőr a hátamon, úgyhogy tuti amniocentézist javasoltak volna, én meg azt elkerülendő inkább megcsináltatom a Panorama-t.
Ràszörcsöltem a tesztekre.
Egy pánikroham kíséretében becsuktam.
Inkább nézek horrort.
Én a pepcoban vettem ilyen toppot! Majd most akarok venni szoptatós melltarto féleséget, mert ez felgyűrődik a mellem alatt és nagyon elvág😩😩
Neo-Ferro-Folgamma! A nődokim írta ki!
Én sportmelltartóban vagyok, tök kènyelmes, és bár nm tőlem kérdezted de Naturland vasat szedek. :D
Egyébkènt azt is mondta tegnap a doki hogy még millio egy betegséget lehetne szűrni, mert mások is előfordulhatnak.
Úgyhogy jó ez így ahogy van.:)
Az elején zsírosodott jobban a hajam és a bőröm is kipattogott, de később ez megváltozott. A hajam csili-vili, egyszer mosom egy héten a korábbi 2-3 helyett és szinte alig hullik ki elhalt hajszál. Nem is baj, mert leszakad a derekam hajmosásnál. Az arcom meg ébredéskor is olyan, mintha alapozó lenne rajta, pedig soha nincs. :) Van remény a javulásra. :)
Szoptatós melltartót rendeltem a BonPrixből, vettem fehérnemű boltban is, de nekem nem jött be nappalra. Alváshoz használom őket. Nappalra megmaradtam a merevítős normál melltartónál.
Neked nagyon szép kombinált teszt eredményed lett. Csak nem téved akkorát a teszt.
Én megcsináltatom a Panorama tesztet, de én 40 éves vagyok, és én eleve így terveztem. Csak azért írom le, hátha valakit érdekel,a 200 ezres teszt még azért más, mint a kombi, hogy 18 féle betegséget szűr ki, a kombi a 3 fő kromoszóma-rendellenességre számít kockázatot. A 75 ezres Prena teszt csak a Down szindrómát vizsgálja.