Kaális babák (beszélgetés)
Vettem ma egy Zéti pulcsit!
Feltöltöttem ide...
Nem bírtam magammal Kata kis szettje után!😎✌🏻
Férjem melóhelyén van egy 1 hónapos baba, mondtam neki, hogy kérdezze meg nekik volt-e és nem akarják-e eladni vagy kölcsönadni.
Nem fogok kockáztatni még akkor sem, ha nem én vezetek. Nem éri meg!!!
Megnéztem a jófogáson, 3500-6000-ig vannak. Nem vészes.
Még a hátralévő időre kellene egy övterelő, de nem tudom, hogy érdemes-e kiadni rá a pénzt. Mondjuk a Babyfun-nál lehet venni akcióban 4999,- Ft-ért.
Anyósom elvitt a tescoba, és hazafelé fékezett egy nagyot egy busz miatt. Szerencsére fogtam a biztonsági övet a hasamnál, így nem nyomta meg, de ha nem figyeltem volna rá... eléggé megijedtem. :(
Áhhh most volt egy jó időszakom amikor jól aludtam. Sajna alapban se tudok visszaaludni ha egyszer felébredek, most meg pláne..
A dokim mondta h ne fixáljuk le, de ha akkor is ugy érzem h pánik van és császárt szeretnék akkor megcsinálja. Szóval ebből a szempontból már megnyugodtam. Addig aggódtam csak míg nm bólintott rá...
....most a18 hetest várom!:D
Zsákmányoltam málnáááát :D:D:D:D Olyan boldog vagyok! :D
Nekem már régóta az az érzésem, hogy Luca május végén, vagyis a 38. héten megérkezik. Majd meglátjuk, hogy ő hogyan gondolja. :)
Igen-igen, mindegy, hogy jön ki a baba, csak épségben legyen:) Én épp a császártól félek, nem tudom, miért... azaz mindkettotol, de attól jobban 😂
Igazából tervezhetem én a normalt, ha másképp hozza a sors... Annyi mindentől függ....
Kívánom, hogy mindenkinek gyorsan és a lehető legjobban sikerüljön majd!! 🙏🏻❤
Mostanában azon is meglepődik, milyen gyorsan megy az idő... egyszerűen hihetetlen, hogy 4 hónap és már kint is lesz:)
Amitől tartani szoktam még, hogy kibírjuk végig... először 12 het lebegett a szemem elott, aztán most a 20... ezek után a 24, mert akkor mar menthető... de jobb lenne, ha 30-ig semmi gond nem lenne, mert akkor mar kicsi az esély a fogyatékosságnak is... de azt hiszem, 36.utan nem fogok szólni semmit 😂🙏🏻
Mondjuk 37 es 38. hét végé nem lesz itthon férjem, remelem nem akkor akar majd kibújni :)
A fáradtságtól én is bőgök. :P De ez valahogy másfajta fáradtság, mint mikor nem voltam terhes. Nem mondom, hogy jobb. :D
Judit, az, hogy ennyire nem megy az alvás, az nem függ össze a szüléstől való rettegéssel? Lehet, hogy érdemes lenne erről beszélgetned a védőnénivel. Nehogy kikészülj mire érkezik a bébibogyó.
Én az elején nagyon féltem a normál szüléstől, ezért csak a császárra tudtam gondolni. Aztán beszéltünk a dokimmal és már nem féltem. Mostanában jött újra elő a gondolat, hogy már hetek óta csak faros uh képet látunk a kiscsajsziról. De van egy megérzésem és holnap kiderül, tényleg beforult-e.
Egyébként nem érdekel Luca hogyan jön a világra, csak egészséges legyen!!! :)
Nálam újra tragédia az alvás..... hajnalban órákig vagyok fent, sokat pisilek és sehogyse kényelmes..:/
Én császárral szülök, ha csak nm úgy kerülök be h már a szülőcsatornában van. Többieknek már mondtam h súlyos fogyatékos gyerekekkel foglalkozom èvek óta, így nálam ez pszichés h rettegnék h beszorul a szülőcsatornába. Sajna ezen nm tudom magam túltenni, túl töményen túl sokáig foglalkoztam részben emiatt fogyatékossá vált gyerekekkel.
Mit nem adnék, ha végig így maradna... 🙏🏻 Attól tartok, hogy ha pont szülés elott nem fogok tudni aludni, nemhogy erőm nem lesz, de hiszti királynő is leszek egyben 🙁 Sajnos a kialvatlansag nálam úgy jön ki... hiszti meg bőgés...
Mindannyian természetes úton akartok szülni? Én igen. Járok a korhazba szulesfelkeszitore, kedden voltunk szuloszoban. Kemény lesz biztos, de nem szeretnék császárt... az más, ha muszaj, de úgy szeretném rendesen megszülni....
Halihó! Csatlakozom én is a jobban alvók táborához. Most éjjel valamivel több, mint 5 órát aludtam!!!!! 😄😄😄😄 Szerintem ilyen utoljára év elején vagy tavaly lehetett.
Utána mondjuk kipisiltem a lelkemet is.😂
Ugye? Felbecsülhetetlen az egybefüggő alvás, komolyan mondom... remelem születés után is ha csak két órákat is, de tudok majd aludni egyben... régebben minden fordulásnál fent voltam fél órát minimum :/ most megfordulunk és alvás:)
Örülök, hogy tetszik a név:) Fekete vezetéknévhez kerestük:)
Juuuuuuuuuujjjjjjj... Akkor újabb névvel bővült a bölcsis csoport! 😀
Nagyon szép név! Közeli barátaink fiai Zsombor és Nimród. Igazi okos, kópé kisfiúk! 😄
Jó reggelt Málnácskák!:) Érdekes, tegnap én is vetettem egy sanda pillantást a málnára, de a banán és a zöld alma elcsábítottak :) a dinnyét várom már, de nagyon... 😋
Meg van a név: Nimródunk lesz 💙 Bocsi a Csongor fanoktól 😘 Már csak abban bízunk, hogy nem most lesz tömegnév és hogy a baba is elégedett lesz vele... Férjemnek már van egy 12 éves Lucája és egy 7 éves Hunorja :) Addig Luca sem nagyon volt, aztán abban az évben berobbant a köztudatba 😂
Amennyire nem tudtam aludni éjszaka, most pár hete olyan jókat alszom... egyszer kimegyünk pipilni, meg férjem kel, akkor mi is, de utána szundi reggelig... olyan joooooooo 😍
Az anyósra még nem áll készen az unoka! 😂
Szép, tiszta szívhang❤