Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Juhtúrós-köménymagos tócsni majonézes hagymasalátával recept

Juhtúrós-köménymagos tócsni majonézes hagymasalátával recept

A Juhtúrós-köménymagos tócsni majonézes hagymasalátával hozzávalói:
50 dkg krumpli
1 egész tojás
15 dkg juhtúró
evőkanál liszt
1 evőkanál köménymag
ízlés szerint só
olaj a sütéshez

a hagymasalátához:
1 kis póréhagyma
1 fej lilahagyma
1 tojás sárgája
1, 5 dl olaj

1 evőkanál mustár


A Juhtúrós-köménymagos tócsni majonézes hagymasalátával elkészítési módja:
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet és belemorzsoljuk a túrót, ízesítjük a fűszerekkel és jól összedolgozzuk. A krumplis masszát hamburger méretűre és formájúra lapítjuk, mindkét oldalukat bő forró olajban aranybarnára sütjük. A hagymasalátához a hagymákat megpucoljuk, felszeleteljük és összekeverjük. A tojásból, a mustárból és az olajból majonézt készítünk, majd beletesszük a hagymát és ízlés szerint sózzuk


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A juhtúrós-köménymagos tócsni majonézes hagymasalátával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook