Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Juhtúrós göngyölt csirkemell spenótos galuskával recept

Juhtúrós göngyölt csirkemell spenótos galuskával recept


Elkészítési idő 45 perc

A Juhtúrós göngyölt csirkemell spenótos galuskával hozzávalói:
70 dkg csirkemell filé
15 dkg juhtúró (vagy túró)
1 ek tejföl (joghurt vagy krémsajt)
2-3 gerezd fokhagyma
1 közepes fej lilahagyma
bacon
só, színesbors
1 ek repceolaj

10 dkg spenót
30 dkg liszt
2 tojás
2 gerezd fokhagyma


A Juhtúrós göngyölt csirkemell spenótos galuskával elkészítési módja:
A csirkemellet kiklopfolom. Az apróra vágott lilahagymát és a zúzott fokhagymát a tejföllel együtt a juhtúróba keverem, megkenem a csirkemellet és felgöngyölöm, majd baconbe tekerem. Kiolajozott tepsiben előmelegített sütőben légkeverésen 200 fokon megsütöm. A spenótot apróra vágom, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal fűszerezem, hozzákeverem a tojásokat, kevés vizet és annyi lisztet, hogy sűrű nokedlitésztát kapjak. Enyhén sós gyöngyöző vízbe szaggatom, megfőzöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A juhtúrós göngyölt csirkemell spenótos galuskával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook