Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Juhsajt szezámos bundában recept

Juhsajt szezámos bundában recept

A Juhsajt szezámos bundában hozzávalói:
0.5 kg feta sajt
2 tojás
1 dl tejszín
8 dkg szezámmag
liszt
zsemlemorzsa

bors
paprika
szerecsendió(őrölt)
olaj


A Juhsajt szezámos bundában elkészítési módja:
A sajtot lecsepegtetjük és 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk. A tojást felverjük a tejszínnel, sóval, borssal és paprikával,és az őrölt szerecsendióval. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. A sajtot a tojásba és a lisztbe és a szezámos morzsába forgatjuk, majd a panírozást megismételjük. Forró olajban mindkét oldalát szép aranysárgára sütjük.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A juhsajt szezámos bundában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook