Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Joghurtos málnaleves recept

Joghurtos málnaleves recept

A Joghurtos málnaleves hozzávalói:
Hozzávalók (4 személyre):
2 dl málnaszörp
5 dl joghurt (1,5%-os zsírtartalmú)
5 dl tej
3,5 dkg hidegen keverhető vaníliás pudingpor (1/2 csomag Aranka)
25 dkg málna (friss vagy mirelit)
(tejszínhab)


A Joghurtos málnaleves elkészítési módja:
A málna felét szitán törd át, és a többi hozzávalóval – egy habverő segítségével – keverd össze. A maradék málnát egészben – mint levesbetétet – add hozzá. Jól behűtve, s tejszínhabbal díszítve tálald.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A joghurtos málnaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook