Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Joghurtos lepényke recept

Joghurtos lepényke recept

A Joghurtos lepényke hozzávalói:
1 csésze natúr joghurt
2 csésze teljes kiőrlésű liszt
1/2 kv. kanál szódabikarbóna
csipet só
reszelt sajt
4-6 szelet sonka


A Joghurtos lepényke elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit sima állagú tésztává gyúrjuk. A kész tésztát 4-6 részre osztjuk, mindegyikből golyót formázunk. A golyókat vékonyra nyújtjuk (kb. 2-3 mm vastagságúra), a közepére egy szelet sonkát teszünk és rátesszük a sajtot. A tésztát úgy hajtjuk fel, hogy eltakarja a sonkát és a sajtot. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a tészta mindkét oldalát aranyszínűre sütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A joghurtos lepényke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook