Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Joghurtos eper krémleves recept

Joghurtos eper krémleves recept

A Joghurtos eper krémleves hozzávalói:
50 dkg eper
1 dl joghurt
1.5 dl tej
1.5 dl tejszín
10 dkg cukor
1 citrom
10 dkg eper szeletekre vagy kockára vágva.


A Joghurtos eper krémleves elkészítési módja:
Az epret lecsumázzuk alaposan megmossuk,majd tegyük turmixgépbe.Öntsük hozzá a joghurtot,a tejet,a tejszínt a cukrot és a citrom levét.Turmixoljuk össze,majd tálalás előtt szűrjük át,és tegyük bele a darabolt epret.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A joghurtos eper krémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook