Joghurtos alma recept

A Joghurtos alma hozzávalói:
4 nagy alma
10 dkg dió
5 dkg porcukor
1 pohár joghurt
1 narancs
3 dkg vaj


A Joghurtos alma elkészítési módja:
Az almák tetejét tetejét levágjuk, magházukat kiszedejük és az üreget kimélyítjük. A darált diót, porcukrot és joghurtot összekeverjük és az almákba töltjük, tetejükre egy-egy szelet narancs és pici vaj kerüljön. Tűzálló tálban, 2 kanál vizet aláöntve megsütjük.

Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A joghurtos alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook